KESÄN MUKAVIMMAT KENGÄT ÄITIN JA ISSEEN JALOISSA JA ALEVINKKI!

Tällä kertaa Crocs Test Squad -testiryhmä on päässyt testailemaan Stretch Sole malliston supermukavia kenkiä, ja tässä vähän katsausta meidän perheen kokemuksiin.

Miehen valinta oli tummansiniset Stretch Sole Lace-up kengät. Stretch Sole malliston kengissä on nivelletty ulkopohja, joka taipuu jalan liikkeiden mukaan. Käyttömukavuutta lisää myös nivelletty iskuja vaimentava välipohja, ja ovatpa nämäkin kengät höyhenenkevyet, kuten Crocsit yleensäkin. 

Vielä vuosi sitten miehen suusta kuului jotain pientä ennakkoluuloista napinaa Crocseja kohtaan, siitäkin huolimatta, että mä olin kulkenut Crocseissa jo vuosikaudet, enhän edes muista milloin olen ulkoillut muun merkkisillä kengillä, sillä ekat Crocsit hankittuani en ole enää suostunut merkkiä vaihtamaan! Avoimin mielin mies kuitenkin otti viime kesänä käyttöönsä Stretch Sole Loaferit, tämän kuvissa näkyvän mallin astetta rennomman version. Ilmeisesti käyttömukavuus puhui puolestaan (ja miehen ennakkoluuloistaan yli), sillä useimmiten jalkaan sujahtivat juurikin nuo kengät. Loaferit oli ehkä kesän käytetyimmät kengät, varmasti mukavuutensa ja mallin monikäyttöisyyden vuoksi. Yhtä mukavat ovat jalkaan nämä Lace-up kengätkin, mutta ulkonäkönsä puolesta Lace-upit ovat näistä ne siistimmän menon kengät.

Mun valinta oli Stretch Sole Flat, syötävän suloisessa melon -uutuusvärissä. Kenkiä löytyy myös hillitymmissä väreissä, mutta en vaan voi vastustaa tämmöisiä herkullisia karkkivärejä, varsinkaan kesällä! Ulkonäkönsä puolesta nämä ballerinamaiset kengät käy mun mielestä oikeastaan mihin vaan, niin kaupunkiin kuin leikkipuistoonkin. Kesän reissuilla kävellään paljon (ainakin me, meillä on rentous ja lomailu kaukana lomamatkoista, haha!), joten nämä kengät ovat takuuvarma valinta, kun tiedossa on pitkä päivä jalkojen päällä.

Kokonsa puolesta Stretch Sole malliston kengät ovat pikkuisen naftia kokoa, ja ainakin miesten mallissa kengät kannattaa valita yhtä kokoa isomapana. 

Jos joku hyppää mukaan vasta tässä vaiheessa, eikä ole lukenut mun Crocs-hehkutusta aikaisemmin, tai Crocsien monipuolinen valikoima ei ole tuttu juttu, niin kerrottakoon, että kenkiä löytyy aivan huikean monenlaista, aina niistä kaikkien tuntemista ”puutarhatossu” Clogeista käytännöllisiin tennareihin, ja rantasandaaleista juhlakelpoisiin kiilakorkokenkiin. Vaikka malleja on monta ja moneen tilanteeseen, on yhteistä kaikille uskomaton kevyes ja mukavuus. Enkä muuten muista, kuinka monta kertaa olen jonkun kuullut ihmetellen kysyvän, ai onko nuo todellakin Crocsit!

Ja vielä loistava alevinkki! Crocsin verkkokaupassa on nyt kampanja, jossa kahden parin ostaja saa toisesta parista -50% alennuksen, ja myös nämä Stretch Sole kengät kuuluvat tuohon tarjoukseen! Nyt kantsii siis ostaa kengät koko perheelle, kaikki Crocsit löydät täältä.

Oliko Stretch Sole kengät teille jo tuttuja, vai uusia tuttavuuksia?


Yhteistyössä Crocs