BABIATORS-AURINKOLASIEN VOITTAJA!

Heippa pitkästä aikaa! Toivottavasti teillä on ollut mukava vappu!

Me aloiteltiin vapun juhlintaa jo alkuviikosta, kun paisteltiin munkkeja ja käytiin ostamassa ostoskeskuksen lelukaupasta pojille vappupallot (mielessäni hykertelin hyvää diiliä, kun seitsemän euron hintaisia palloja sai lelukaupassa kaksi kappaletta kympillä, kunnes me pallo-ostosten jälkeen siirryttiin Prismaan ruokaostoksille, missä pallot olivatkin normaalihintaan alle neljä euroa kappaleelta, haha!)

Vaikka ajoissa aloiteltiin vapputohinat, niin siitä huolimatta muita vappuostoksia haalittiin juoksujalkaa automarketista vappuaattona tuntia ennen kaupan sulkeutumisaikaa, ja kaikessa kiireessä ja univajeessa serpentiinit ja muut vappurekvisiitat unohtui kauppaan. Eilen me vietettiin perus perhevappua, aloiteltiin grillikautta, katettiin kotiin herkkubrunssi (ilman niitä serpentiinejä ja vappuhuiskia) ja käytiin nopskaa ihmettelemässä oman kylän vappuhulinoita. Niin ja vietettiin myös karkkipäivää, koska luulin, että on lauantai, hah!

Mutta nyt tulin oikeastaan vaan pikaisesti kertomaan Babiators-aurinkolasien voittajan, ja muistuttelemaan StarKidsin alekoodista, palaillaan huomenna taas normaaliin blogiarkeen!

Aurinkolasit voitti Rouva Y, onnea voittajalla, laitan pian mailia tulemaan!

Ja tosiaan, koodilla karkkipurkki10 saa -10% alennuksen StarKids verkkokaupassa yli 25 euron tilauksista, joten tuota koodia voi käyttää vaikka Babiators-aurinkolaseihin, mutta valikoimassa on kattavasti lastentarvikkeita leluista rattaisiin, joten kantsii kurkata. Koodi on voimassa 31.5.2015 asti.

Loppuun vielä surullinen ja vakavampi asia, nimittäin tuskin kukaan on välttynyt kuulemasta Nepalin maanjäristyksen aiheuttamasta katastrofista. Auttaa voi monin tavoin, monien järjestöjen kautta, mutta yksi helpoimmista keinoista on lahjoittaa Punaisen Ristin virtuaalisen keräyslippaan kautta. Omalta osaltani halusin myös helpottaa lahjoittamista, ja keräyslipas löytyy myös tuosta blogini sivupalkista. Itse lahjoitin muutaman euron sitä kautta, ja lahjoittaminen oli tosi yksinkertaista, lahjoitussumman sai valita itse, ja sen jälkeen maksu hyväksyttiin Paytrailin kautta omilla verkkopankkitunnuksilla.

Aurinkoista viikonloppua!