PLAYTRAY, YKSI VAUVA-ARJEN HELPOTTAJISTA

Nyt kun ihan pikkuvauva-aika alkaa olla takanapäin, on monet arkea helpottavat tarvikkeetkin vaihtuneet toisenlaisiin. Tripp Trapp tuoliakin on tuunailtu tähän hetkeen sopivammaksi, kun muutama viikko sitten vaihdettiin siihen kuuluva vauvakaukalo isompien vauvojen turvakaareen ja selkätukeen.

Samoihin aikoihin, kun istuin muutettiin tavalliseksi syöttötuoliksi, me saatiin MaxPlaylta Tripp Trapp tuoliin sopiva Playtray tarjotin, ja nyt muutaman viikon testailun jälkeen voin sanoa, että tämä on ihan must have hankinta Tripp Trapp syöttötuolin käyttäjille!

Playtray on superhelppo laittaa paikoilleen, tarjotin vain nostetaan ja liu’utetaan tuolin selkänojaan kiinni, tosi helppo siis myös irroittaa pesua varten. Meillä tosin tähän mennessä on riittänyt kostealla pyyhkiminen, mutta voin kuvitella, että pian on edessä ne ajat, kun tarjottimen saa ruokailun päätteeksi harjailla tiskialtaassa puhtaaksi.

Kun vauva käyttää Playtrayta, säästyy ruokapöytä pieniltä teräviltä lusikaniskuilta, ja ruokapöydän voi kattaa muille ruokailijoille normaaliin tapaan. Ainakin meidän vauvalla on melko ulottuvaiset ja ehtiväiset pikkusormet, jotka helposti käväisevät myös naapurin lautasella, haha!

Bongasin muuten Lapsellista-blogista kivan alekoodin MaxPlaylle, mikä on voimassa vielä tänään torstaina, joten käykääs nopskaa nappaamassa koodi sieltä!

Löytyykös joltain Playtray? Mitä olette tykänneet?

Yhteistyössä MaxPlay