COOLEIN FARKKUTAKKI MINI RODINILTA

farkkutakki-mini-rodini

Bongasin taannoin Babyshopin sivuilta ihan supercoolin farkkutakin Mini Rodinilta, en käsitä miten tuo oli mennyt multa ohi kun niitä droppeja on julkaistu. No, suurta vahinkoa ei käynyt, sillä klikkailin tuon farkkutakin ostoskoriin, ja nyt kun kelit ovat tarpeeksi lämmenneet, on takkikin päässyt jo käyttöön.

Tuo on juuri sopiva takki tämmöisille keväisille päiville, kun mittari kipuaa lähelle viittätoista astetta ja voi tuntea kuinka aurinko jo lämmittää.

Hihat on collegea, joten tämä on vähän huppariin rinnastettava takki, käyttöä on siis varmasti näistä päivistä alkaen loppukesään asti. Ihanaa muutenkin, kun on saanut ottaa jo reippaasti keväisempiä vaatteita käyttöön. Vaikka niitä kevät- ja kesävaatteita on tullut hankittua tässä pitkin alkukevättä, niin silti sitä aina havahtuu, että sitä ja tätä vielä puuttuu. Ainakin tennarihommia täytyy nyt pikaisesti tutkailla, Converset perinteiseen tapaan vai vaihteeksi jotain muuta?

Mitä tykkäätte farkkutakista? 

Joko teillä on kaikki kevätkamppeet kasassa?


Sis. mainoslinkin