EKAA KERTAA

Pipo Mini Rodini // Jumppis Ebbe* // Tossut Mini Rodini // Aurinkolasit Babiators*

Me ollaan aika paljon ajoitettu ulkoilut ja puistoilut vauvan aamupäiväpäikkäreiden aikaan, siinä parissa kolmessa tunnissa kun ehtii kätevästi lenkittää koirat ja käydä lähileikkipuistossa vauvan nukkuessa makoisasti vaunuissaan.

Nyt vaan on ollut aivan ihania ilmoja, eikä me olla maltettu olla sisällä oikeastaan ollenkaan, käyty nopskaa syömässä ja jatkettu taas ulkoiluhommia, joten vauvakin on päässyt mukaan touhuihin. Tänään vauva pääsi ekaa kertaa keinumaan, kun oli sopivasti hereillä puistoreissun aikana.

Toimelias isoveli olisi tietenkin heti ollut antamassa hurjat vauhdit vauvalle, mutta päätettiin nyt aloittaa  vaan näin vähän rauhallisemmin, hah!

Muistuttelen muuten samalla, että tuosta blogini sivupalkista löytyy vielä muutaman päivän ajan alekoodi Starkids-verkkokauppaan (voimassa tämän viikon loppuun), mistä saa myös näitä ihania Babiators-aurinkolaseja! 

Aurinkoista iltaa!


Ps. Huomenna pientä ilmoitusluontoista asiaa ja muutama muistus, pysykäähän kuulolla!

*saatu bloginäkyvyyteen