UUSIA TUULIA JA MUUTA SILLISALAATTIA

Heippa! Meillä (tai oikeastaan mulla) olisi suunnitelmissa pakata koko sirkus huomenna autoon ja hurauttaa mummin luo muutamaksi päiväksi. Aikas kivaa. Me asustellaan kaukana kaikista sukulaisista, joten aika harvoin tulee nähtyä, ja varsinkin Veikolla on välillä ikävä isovanhempiaan. Pitkän talven jälkeen me nähtiinkin justiin vaaria kätevästi legolandreissun yhteydessä ja mumma vietti meillä justiin muutaman päivän. Täytyy nyt kesän tullen, kun vauvakin on vähän isompi, koittaa tehdä näitä reissuja vähän useamminkin.
Huomenna kuitenkin olisi tarkoitus lähteä ekaa kertaa vähän pitemmälle automatkalle koko porukan kanssa ainoana aikuisena, joten lähtö ajoitetaan tarkkaan pienimmän päikkäriaikaan. Ja jos matkasta tuleekin ihan katastrofi, niin paluumatkaa ei tartte jännätä, kun silloin on jo mieskin mukana, haha!

Mutta oikeastaan tulin vaan kertomaan pikaisesti muutaman jutskan, sillä en tiedä ehdinkö viikonlopun aikana enää koneelle (tai ainakaan postaamaan).
Jokunen viikko sitten jätin Indiedaysille irtisanomisilmoituksen, joten tässä parin päivän sisällä tuosta blogini sivupalkista häviää VIP member of Indiedays Inspiration -loota, ja tämän jälkeen blogiani ei voi enää seurata ID:n kautta. Niinpä ajattelin vähän muistutella mitä kautta voitte Karkkipurkkia seurata.

Bloglovin’ on kätevä blogien seurantakanava, tätä kyllä suosittelen! Ja jos olette tähän mennessä seuranneet Blogilistan kautta, niin sen toiminta loppuu 1.6, joten senkin takia kannattaa nyt liittyä Blogloviniin, ellette vielä ole sen käyttäjiä.

Meitä voi seurata myös Facebookissa, ja vaikka seuralisitte meitä muuta kautta, niin kantsii käydä tykkäämässä myös Karkkipurkin FB-sivuista, sillä sinne linkkailen uusimpien postausten lisäksi muutakin pientä extraa, mitä ei tänne blogin puolelle päädy.

Meidät löytää myös Instagramista (@annikakarkkipurkki), sinne päivittelen ahkerasti ihan arkisiakin kuvia, mitkä eivät blogiin päädy, ja usein linkkailen myös uusimpia postauksia. Kaikkia postauksia en instaan lisää, joten suosittelen tosiaan tuota Bloglovinia, sinne kun päivittyy jokainen postaus automaattisesti.

Bloggerin kautta (blogin sivupalkista löytyy tuo laatikko mitä kautta voit liittyä Bloggerin kautta lukijaksi) voi toki myös seurata, itse tykkään käyttää sitä, vaikka jostain syystä se kyllä joskus saattaa vähän sekoilla, eikä näytä kaikkia postauksia.

Niin ja ne uudet tuulet… Sen lisäksi, että Indiedaysin laatikko lähtee blogini sivupalkista, on muutakin uutta tiedossa. Ainakin uutta ja freesiä ulkoasua koitan ehtiä päivittää tässä viikonlopun aikana, ja ehkä jotain muutakin kivaa on tiedossa, hih! Pysykäähän kuulolla!

Tämmöinen sillisalaattipostaus tällä kertaa.

Ihanaa viikonloppua!