LUMOAVAT UUTISET!

Lumoblogit

Heippa pitkästä aikaa! (Miten tämmöinen parin päivän blogihiljaisuus tuntuukin aina ihan ikuisuudelta!) 

Arvatkaa, olenko malttamattomana odotellut, että pääsen kertomaan teille kevään kutkuttavimman uutisen. Varmasti moni teistä onkin jo kuullut uudesta Lumoblogit-blogiyhteisöstä? Tätä bloggaajien itsensä luomaa yhteisöä on alettu kasaamaan alkuvuodesta, ja pienten kiusoittelevien vihjailujen jälkeen vihdoin vappuna paljastettiin mistä on kysymys, ja keitä tähän uuteen yhteisöön kuuluu. Tuolloin hyppäsin itse kelkkaan mukaan, ja olen kuukauden päivät hääräillyt muiden superihanien bloggaajien kanssa taustajoukoissa, kunnes vihdoin tällä viikolla sain hypätä blogeineni esiin.

Mielelläni ja sormet näppikselle syyhyten olisin näistä uutisista kertonut jo pari päivää sitten ihan tuoreeltaan, mutta samana aamuna jouduin lähtemään vauvan kanssa lääkäriin, ja tällä samalla reissulla me ollaan edelleenkin. Pikkuinen onneksi voi ihan hyvin, on oma iloinen ja aurinkoinen itsensä, mutta hengityksen vinkunan vuoksi me vietetään ainakin vielä yksi yö hyvässä hoidossa lastenosastolla.

Mutta tähän väliin nyt jee, jippii, hurraa ja muuta hehkutusta, olen ihan tosi iloinen ja innoissani kun saan olla mukana Lumoblogeissa! Tutustukaa ihmeessä Lumoblogien omiin sivuihin, sitä kautta voitte seurata kaikkia Lumobloggaajia. Meillä on myös omat yhteiset Facebook-sivut, ja Lumot löydät myös Instagramista.

Huomasittekos muuten, että Karkkipurkki sai uuden, muiden Lumoblogien kanssa yhtenäisen ulkoasun? Mitäs tykkäätte tästä?

Keitä me ollaan?

Ehkä osa lukijoista päätyy tänne nyt ihan ekaa kertaa Lumoblogien kautta, joten ajattelin vähän esittäytyä, keitä me ollaan ja mistä Karkkipurkissa kirjoitellaan.

Eli heipä hei, olen Annika, 30+, kahden pienen pojan äiti. Veikko on kolme ja puolivuotias, vauva, joka myös Viljami-nimellä täällä blogissa kulkee, on pian kahdeksan kuukauden ikäinen. Meidän perheeseen kuuluu myös lasten isä, eli aviomieheni, sekä neljä pientä valkoista terrieriä, jotka myös satunnaisesti saattavat blogissa vilahtaa.

Olen superoptimisti, yksi mottoni voisi olla: elämän kuuluu olla hauskaa! 

Meillä eletään tietenkin ihan tavallista lapsiperheen arkea, tavallisine känkkäränkkäpäivineen (niin lasten kuin aikuisten osalta), kärsitään kroonisesta univelasta ja ajoittain sotkuisesta kodista. Tänne blogin puolelle tykkään kuitenkin taltioida niitä kauniita hetkiä meidän arjesta, kuvaan kotia mieluiten silloin kun se on siisti ja kirjoittelen keveistä ja positiivisista aiheista. Ihan tavallista ja oikeaa arkeahan sekin on, mutta mielelläni ainakin itse muistelen jälkikäteen juuri niitä mukavia hetkiä ja parhaita paloja arjesta.

Uskon myös, että monelta löytyy ne tiskivuoret omastakin takaa, ja kiireisen lapsiperhearjen keskellä on kivempi rentoutua kauniiden kuvien ja positiivisten juttujen äärellä.

Jos blogini pitäisi johonkin kategorioida, niin aiheena ovat useimmiten lastenvaatteet ja perhe-elämä, perhelifestyle ehkä olisi osuvin lokero blogilleni. Pyrin kirjoittamaan blogia hyväntuulisesti, pilke silmäkulmassa.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte meidän seurassa!

Kuvituksena meidän juhla-asut viime viikonloppuisista valmistujaisjuhlista.

Mekko Vero Moda // Kengät Crocs*

Veikko: Housut Pomp de Lux // paita Hilfiger // Kengät Ralph Lauren*

Viljami: Housut Pomp de Lux //  paita Hilfiger // Kengät Ralph Lauren*

Arvasiko joku, että meidät löytää pian Lumoblogeista, tai löysikö joku tänne nyt ekaa kertaa Lumoblogien kautta?


Aurinkoista päivää kaikille!


*Saatu bloginäkyvyyteen