BOOTD

Kauan saikin odotella, että saadaan ottaa kesävaatteet kunnolla käyttöön! Meillä on vauvalle puettu aika paljon lyhythihaista bodya pitkien pöksyjen kanssa, ja ulos lähdettäessä on kiskaistu vielä hupparikin päälle. Tänään kuitenkin sai ihan ekaa kertaa pukea shortsit ulos.

Nyt pitäisikin järkkäillä kesävaatteet kunnolla esiin muiden vaatteiden joukosta, että ehditään ja muistetaan kaikkia myös käyttää. Ensin kuitenkin taidetaan etsiä jostain laatikosta vauvalle Veikon vanhat uikkarit, ja viritellään huomenna takapihalle kylpyamme pulikointia varten, kun isovelikin on tilannut huomiselle puhallettavan uima-altaan täytön.

Aika kivoja nämä kesäpuuhat!

Lippis Ebbe* // Aurinkolasit Babiators* // Body ja shortsihaalari Lindex

Ollaanko teillä yhtä innoissaan näistä lämpöisistä päivistä?

*saatu bloginäkyvyyteen