NÄPPÄRÄT JA EDULLISET MATKARATTAAT

Heippa! Onko teillä päin jo alkanut kesä? Me saatiin tänne meille eilen lähes hellepäivä, ja sitä oli kuulkaas odotettu! Muutaman kerran on nimittäin kyselty, joko pian on kesä, tai, äiti, katso sieltä sun kalenterista, koska on kesä! Ja näitä lämpimiä päiviä näyttäisi olevan tiedossa vieltä tästä eteenpäinkin, aika parasta!

Vihdoin saadaan ottaa kunnolla kesävaatteita käyttöön, viritellä ulos vesileikkejä ja koluta kesäkohteita  läpi taas ihan uudella innolla.

Viime perjantaina me käytiin lasten kanssa pienellä risteilyllä Viikinsaaressa, ja lupasinkin kertoa lisää tuossa postauksessa vilahtavista rattaista.

Me saatiin Carena Sprinter sateenvarjorattaat Lekmeriltä testiin, ja nämä onkin aivan ensimmäiset sateenvarjorattaat meidän perheessä!

Jostain syystä mulla on ollut ehkä pieniä ennakkoluuloja sateenvarjorattaita kohtaan, olen kuvitellut niiden olevan rimpuloita rattaita vailla minkäänlaisia säätöjä. 

Nämä meidän rattaat kyllä muutti käsityksen kertaheitolla. Rattaat ovatkin tosi tukevat, niin tukevat, kuin vaan kahdeksan kiloa painavat rattaat voivat olla. Eivät siis mitenkään vemputa holtittomasti, vaan käyttäytyvät työnnettäessä aivan kuin mitkä tahansa muutkin rattaat.

Säätöjäkin näistä löytyy ihan kaikki tarvittava, selkänojan voi kallistaa makuuasentoon ja jalkatuen voi pitää suorana, kuten meillä näissä kuvissa, tai kallistaa alas isommalle lapselle sopivaksi.

Rattaissa on viisipistevaljaat, mikä varsinkin näin pikkuisen, vasta hiljattain ilman tukea istumaan oppineen kyytiläisen kanssa on ihan ehdotonta! 

Kuomusta löytyy kätevä kurkistusluukku, ja tuon luukun voi halutessaan rullata pysymään auki, jolloin näköyhteys rattaiden sisään säilyy jatkuvasti. Rattaista löytyy myös hauska tasku pikkutavaroille, sekä tilava tavarakori.

Niin, eikä ulkonäkökään ole yhtään hullumpi, vai mitä sanotte?

Kyytiläinen itse vaikutti varsin tyytyväiseltä uuteen menopeliin, istua tokotti menomatkalla maisemia ihmetellen. Lounaan jälkeen ei mennytkään pitkään, kun selkänojan sai kallistaa makuuasentoon, ja hyvin maistui uni näissäkin rattaissa.

Rattaat menee kasattuna ihan superpieneen tilaan, ei varmaan muita, kuin sateenvarjorattaita saa niin pieneen nippuun. Kätevää varsinkin autoreissuilla, kun auton peräkontti on jo täynnä matkatavaroista (ja meillä neljästä koirasta häkkeineen…), eikä ylimääräistä tilaa juurikaan ole. 

Nämä muutenkin edulliset rattaat muuten näyttävät olevan juuri nyt Lekmerillä huikeassa tarjouksessa, eikä hintaa jää kuin muutama kymppi!

Tykkäättekö te reissata kesällä? Kotimaassa vai ulkomailla? Saa myös vinkkailla omista lempparikesäkohteistaan, ainakin me mietitään mitä kivaa uutta nähtävää taas tälle kesälle keksittäisiin.

Minkälaisia matkarattaita teiltä löytyy?

Yhteistyössä Lekmer