LISÄALEKOODI SUNNUNTAILLE & KERRAN VIIDESSÄ VUODESSA

Me ollaan jotenkin onnistuttu missaamaan kaikki markkinat meidän lähiseudulta tänä kesänä, vaikka markkinoilla kiertely pakollisine metrilakukojuineen ja lättykahveineen kuuluukin meidän lempparikesätekemisiin.

Onneksi huomattiin paikallislehdestä ilmoitus, että tänä vuonna järjestetään taas Vesilahden Narvassa markkinat, joten suunnattiin heti perjantaina sinne. Nuo markkinat pidetään vain kerran viidessä vuodessa ja ekan kerran me ollaankin käyty Narvan markkinoilla tasan viisi vuotta sitten.

Kivahan se oli taas käydä ihmettelemässä markkinahumua, ja sattuneesta syystä kierrellä tarkkaan kaikki lapsikohteet, myyntikojujen (lelukojua lukuunottamatta) jäädessä vähemmälle huomiolle. Metrilakut jäi tällä kertaa ostamatta kilometrin pituisen jonon takia, mutta lättykahvit ehdittiin juoda justiin ennen kuin markkinat suljettiin siltä päivältä.

Hitti oli tietenkin paikalle tuotu paloauto, jonne Veikkokin kipusi vaikka vähän jänskättikin ja tietenkin perinteiset pomppulinnat (olenko muuten ainut, kenen mielestä viisi euroa pomppulinnasta kuullostaa kalliille..?), narunvedot ja onginnat löytyi pikkuväelle myös.

Että tulipas nyt sitten käytyä markkinoillakin, edes kerran tänä kesänä. Viimeistään sitten viiden vuoden päästä taas uudestaan!

Loppuun loistava alevinkki, joka on voimassa vain tänään!

Boozt tarjoaa tämän päivän ajan -15% exta-alen koodilla 15EXTRAOFF yli 95 euron tilauksiin. Suosittelen kyllä kurkkaamaan ainakin lastenosaston, esim. Reimaa löytyy -50-60% alennuksella, ja tuohon päälle tulee sitten vielä tuo -15% extra-alennus. Lastenvaatteet löydät täältä.

Mukavaa sunnuntaita!

Sis. mainoslinkin

Babiatorsit, Raybanit ja tennarit saatu bloginäkyvyyteen.