ASUT ERÄÄLTÄ HEINÄKUISELTA PÄIVÄLTÄ

Veikko: housut Racoon // pusakka Villervalla*// kumpparit Crocs

Vauva: haalari Racoon // pipo Geggamoja*// kumpparit Crocs

Asut eräältä heinäkuiselta päivältä, tarkemmin sanottuna eiliseltä. 

Onhan tää vähän hassua, että keskellä heinäkuuta ei pukeudutakaan shortseihin ja teepaitoihin, vaan hiihdellään pitkät housut jalassa ja pitkähihaiset päällä. Ja näissä kuvissa on sentään jo nakattu aamulla puettu takki pois, haha!

Vaikka kelpaisi meille vähän lämpöisemmätkin kelit, niin ei nämäkään säät meidän menoa ole haitanneet. Kunhan vaan pukee oikeanlaiset varusteet, niin leikit sujuu ulkona sadesäälläkin, kunhan nyt ei ihan kaatamalla vettä tule ja jos tulee, niin sitten keksitään välillä tekemistä sisälle.

Yhtenä sadepäivänä katettiin Veikon kanssa olkkariin mansikoita ja ruisnappeja, joita Veikko kaupasta valitsi leffaevääksi ja laitettiin Netflixistä Frozen pyörimään. Ihan hauskaa sekin, heittäytyä välillä sohvalle pötköttelemään keskellä päivää, ihan hyvällä omalla tunnolla.

Mä kyllä uskon, että ne helteetkin tulee vielä takaisin, onhan kesä vasta puolessavälissä!

Tykkäättekö te viilemmistä päivistä vai odotatteko jo helteitä takaisin?

*Saatu bloginäkyvyyteen, sis. mainoslinkkejä