REIMAN SYKSY/TALVI 2015

Onhan tää vähän hassua, istua terassilla teepaidassa ja shortseissa (kun kerrankin on lämmin, hah!) ja kirjoitella toppavaatteista. Mutta nyt ne vaan on tosi ajankohtaisia, sillä uusia mallistoja alkaa tipahdella verkkokauppoihin ja tällä kertaa kurkataan vähän Reiman syksyn ja talven uutuuksiin.

Pari vuotta sitten Reima teki melkoisen uudistuksen, siis positiivisen sellaisen, ja sen jälkeen uusia mallistoja on tullut innolla seurailtua. Siinä missä isommalla pojalla ei ole tainnut Reimaa olla vaatekaapissa joitain satunnaisia kurahousuja lukuunottamatta ollenkaan, ostettiin vauvalle jo ennen syntymää ihana Reiman välikausihaalari odottamaan, ja samassa merkissä pysyttiin, kun viime talvella hankittiin pienimmälle talvihaalaria.

Edelleen Reimalta löytyy paljon kuoseja, joista en oikein innostu (vaikka tämä neljässä värissä löytyvä kettu onkin aika ihana!), mutta varsinkin yksiväriset välikausivaatteet on tosi paljon mieleeni ja karvareunushupulla varustellut yksiväriset untuvatakit ja -haalarit on tosi ihania.
Myös vauvojen mallisto on kaikkineen superihana, tämä tupsukorvallinen myssy muuten on ihan vastaava, mikä päässä meidän vauva haettiin sairaalasta kotiin, ja sama hattu oli ihan lemppari niin kauan kuin se vauvalle mahtui (ja löytyy edelleen muistojen laatikosta).

Muuten tykkään kovasti tämän syksyn ja talven reippaasta ja suloisesta värimaailmasta, mutta alla tosiaan pieni kurkkaus mallistoon, joka taitaa aika lailla löytyä jo nettikaupastakin (sieltä löydät siis tuotekuvat uutuuksista). Myös kenkäpuolelta löytyi mukavan näköisiä jalkineita, näistä meillä ei olekaan kokemusta, onko teillä käytetty Reiman kenkiä?

Kaikki kuvat: Reima

Mitäs pidätte? Aika herkkuja siellä joukossa, vai mitä?


Kannattaa muuten kurkata myös Reiman aleosastolle, sieltä löytyy vielä hajakokoja, joten tulevan talven varalle saattaa tehdä todellisia löytöjä viime talven mallistosta. Koodilla: FINALSALE15 saat -10% lisäalen jo alennetuista hinnoista 2.8.2015 asti!

Sis. mainoslinkkejä