TÄYDELLISET MUSTAT HOUSUT JA TALVITAKIN SOVITTELUA (SIS. ALEKOODIN)

Mulla on ollut pitkään hakusessa täydelliset mustat housut, siis sellaiset, jotka paitsi näyttävät superhyvälle, ovat myös mukavat päällä. Niissä tulisi olla kapeat hyvin istuvat lahkeet ja tarpeeksi korkea vyötärö. En muuten tiedä, onko se iän mukanaan tuomaa mukavuudenhalua, vai lapsista johtuvaa käytännöllisyyden arvostamista, mutta tykkään, että voin huoleti liikkua vaatteissani, ilman että tarvitsee miettiä tai muistella, voiko nyt näissä vaatteissa kumarrella, kantaa tai kyykkiä. (koska mut tuntien mä en edes muistaisi tuommoisia miettiä, hah)

Kivan näköisiä ja kriteereihin sopivia vaihtoehtoja löytyi niin Dr. Denimiltä, Cheap Mondaylta, kuin Piecesiltäkin, mutta päätin nyt kokeilla näitä Vilan housuja, ja nämä osui kyllä kerrasta ihan nappiin! Mä oon koko kevään ja kesän viileät ilmat hiihdellyt (revityissä) farkuissa ja tämmöiset mustat housut on kyllä ihanan skarpin ja raikkaan näköiset pitkästä aikaa. Luulenpa, että näistä tulee mun syksyn luottohousut!

Vaikka nämä taitaakin nyt kerrasta olla ne täydelliset mustat housut, mitä olen etsinyt, jäi nuo Dr. Denimin Plentytkin vähän vaivaamaan. Mulla on Dr. Denimiltä matalavyötäröiset Kissyt, jotka on aivan ihanat päällä (lähes täyttä puuvillaa, pienellä määrällä elastiinia), ja tuo Plenty on vastaava housu korkeammalla vyötäröllä.

Koodilla: PREFALL2015 saa koko House of Brandonin valikoimasta -20% alennuksen, ja tuo alekoodi käy todella myös juuri saapuneisiin syksyn ja talven uutuuksiin!

Loistava tilaisuus tehdä vaikka talvitakkihankinnat tulevalle talvelle, sillä juuri saapuneista uutuuksista löytyy nyt vielä hyvin kokoja ja valikoimaa. 

Näissä kuvissa mulla päällä tämä ihana Vilan hupullinen talvitakki tummansinisenä. Arvatkaa muuten harmittiko, kun koneella vasta huomasin, että repsottaa tuon takin nappilista ihan miten sattuu, kun unohdin laittaa napit kiinni. Ihan perus, mulla taitaa aina olla jotain vähän rempallaan, haha. 

Takin vyötäröllä on kätevä kiristysmahdollisuus, ja mä tykkäsinkin vähän kiristää vyötäröä esiin, mutta takkia voi pitää myös suorana, jolloin se on taas vähän eri näköinen. Samaa takkia löytyy myös mustana, beigenä ja vihreänä.

Mitäs tykkäätte housuista ja takista?

Ja koodilla: PREFALL2015 saa tosiaan -20% alennusta House of Brandonin valikoimasta, ja kaikki ostokset kerryttävät myös bonuksia omalle asiakastilille, josta niitä voi sitten käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä. Kotimaisessa verkkokaupassa on myös supernopeat toimitukset, mulle on usein tullut tilaus jo seuraavana päivänä!

Sis. mainoslinkkejä. 

Takki ja housut saatu.