VIIKONLOPUN KUULUMISET JA ERÄÄN PÄIVÄN OOTD

Heippa! Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! Meidän alkuperäiset viikonloppureissusuunnitelmat meni vähän mönkään, ja vaikka mietittiin toiseksi vaihtoehdoksi jotain kivaa päiväretkeä sopivan ajomatkan päähän, niin päädyttiin kuitenkin viettämään ihan tavallista viikonloppua kotona. Mä kaipaan välillä vähän vaihtelua näihin kotikuvioihin, mutta toisaalta joskus se ihan tavallinen kotonaolokin voi olla superkivaa, varsinkin jos aurinko paistaa täydeltä terältä, ja fiilis on (ainakin suurimman osan aikaa, hah) rento.

Viikonloppuna me juostiin jätskiauton äänen perässä viereiselle asuntoalueelle, ja bongattiin kesän vipa jätskiauto. Syötiin jäätelöä ihan liikaa, laistettiin ruuanlaitossa ja haettiin noutoruokaa kiinalaisesta koko viikonlopulle. Pulikoitiin puhallettavassa uima-altaassa (no okei, Veikko pulikoi…), syötiin välipalat ulkona takapihalle levitetyn viltin päällä ja valvottiin liian myöhään. Tehtiin rästihommia ja huilattiin pyöräretken päälle Netflixin uuden Dinotrucks -lastensarjan parissa. Kaikkea ihan tavallista, mutta niin kivaa.

Tulevana viikonloppuna muuten Veikko täyttää neljä vuotta (siis oikeasti, A P U A !), joten ehkä pientä synttärihumua näkyy täällä bloginkin puolella. 

Lippis New Era (täältä) // Neuletakki Vero Moda (täältä) // Teepaita Esprit // Farkkushortsit DIY // Tennarit Nike (täältä)

Mä oon muuten ihan rakastunut noihin syötävän värisiin Air Maxeihin! Vaikka oon pitemmän aikaa miettinyt syksyksi valkoisia tai mustia Air Maxeja (vaikka onhan se valkoinen toki aika arka väri, mutta niiiin ihana), niin en voinutkaan vastustaa näitä herkullisia ja pirteitä kenkiä, kun ne bongasin DefShopissa, josta löytyi aikas huikean hyvä tennarivalikoima. 

Eihän nämä jalassa voi olla kuin hyvällä tuulella!

Mitäs teille kuuluu?


Lippis, neuletakki ja kengät saatu DefShopista.

*Muoks. Veikon lippis saatu Netflixiltä.