RETKELLÄ JA ALEVINKKI LEGOIHIN!

Me pakattiin pari päivää sitten pitkästä aikaa retkikamppeet autoon, ja hurautettiin meidän vakkariretkipaikalle. Grillailtiin makkaraa ja jälkkäriksi tietenkin vaahtokarkkeja, ja ihmeteltiin asiaankuuluvasti jokaista risua, kylttiä ja ötökkää, jotka meidän matkan varrelle osuivat, hah.

Koska oli lämmin päivä, pakkasin pojille myös uimavehkeet mukaan, mutta lopulta metsässä olikin rannalla sen verran varjoista, että vain Veikko kävi vähän pulikoimassa. Ja köhi ja niiskutti seuraavana yönä, höh. Taitaa uimakelit olla jo ohi, vaikka lämpöisiä päiviä vielä onkin.

Sitten yksi superhyvä Lego-vinkki, nimittäin kaikki Legot ovat nyt 20-40% alennuksessa täällä! Meillä on sopivasti tässä molempien poikien synttärit tulossa, mutta tällä tarjouksella kantsii jo ihan hyvin ennakoida vaikka joulua!

Klikkaa Legovalikoimaan tästä. Kampanja on voimassa 24.8.2015 asti.

Loppuun muuten vielä sellainen vinkki, että nyt kantsii liittyä Reima Clubiin, sillä clubilaiset saavat 20 euroa alennusta kaikista yli 100 euron ostoista tämän kuun loppuun asti koodilla: FICLUBAUG (ei voi yhdistää muihin alennuksiin)

Syksyn ja talven uutuuksia löytyy nyt hyvin verkkokaupasta, joten loistava tilaisuus hankkia tulevan talven topat vähän edullisemmin.

Kivaa keskiviikkoa!

Sis. mainoslinkkejä

Crocsit ja Ebben paita saatu