HAASTATTELUSSA NELJÄVUOTIAS

Jatketaanpas vielä vähän synttärijuttujen parissa. Bongasin kesällä Lapsellista-blogista hauskan neljävuotishaastattelun, ja halusin vähän vastaavan toteuttaa myös meidän synttärisankarin kanssa. Viimeisestä haastattelutuokiosta olikin jo vierähtänyt aikaa, edellisen kerran isoveli sai vastailla pikkuveljeen liittyviin kiperiin kysymyksiin (löytyy tästä postauksesta).

Kuka sinä olet? (kertoo koko nimensä), neljävuotias.

Keitä sinun perheeseesi kuuluu? Vappu, Topi, Vieno, Vuokko, (sanoo oman nimensä), äiti, iskä, pikkuveli. Meillä on nyt kolme koiraa, mutta meillä kyllä kuuluisi olla neljä, mutta Vappu kuoli. Harmi. Voi itku. Miksi Vappu sairastui niin pahasti?

Millainen äiti on? Äiti tekee työtä, kun siitä maksetaan palkkaa. Se tekee iskälle laskuja. Ja äiti askartelee mun kanssa.


Mitä äiti aina sanoo sinulle? Tottelemisesta.


Kuinka vanha äiti on? Aika monta vanha. Aika monta!


Jos äiti olisi jokin sarjakuvahahmo, kuka hän olisi? Hahaha, et mikään hahmo! Joku supersankarihahmo, prinsessa.


Millainen iskä on? Ihan kivanlainen. Se rakentaa ja käy töissä. Se rakentaa terassia ja kaikkea muutakin ja hiekkalaatikkoa.


Mitä isoveljet tekevät? Leikkii pikkuveljen kaa ja kaikkee muutakin.


Mitä harrastat? Liikkaria ja telinevoimistelua.


Mikä sinusta tulee isona? Ei mikään. En tiedä vielä, koska pitää tietää? No palomies, koska olen saanut kokeilla pikkuveljen palomiesautoa!


Mikä on kaikkein kivointa? No se hämähäkkimiesseittiauto, kun siitä tuli oikeaa seittiä! Ja se lintu!


Mikä on kesällä kivointa? Leikkiä kavereitten kanssa.


Mikä on talvella kivointa? Äiti, talvella kysytään talvijuttuja!

Nämä muuten taitaakin olla aikalailla viimeisiä kesäisiä kuvia tältä vuodelta. Vaikka vielä onkin ollut lämpöisiä päiviä, niin syksyn tuntua on jo ilmassa, ja lehtiä on jo alkanut varisemaan puista. Nyt alkaa yksi mun lempparivuodenajoista, ihana värikäs (ja toivottavasti lämmin) alkusyksy. Ihan parasta!

Kivaa syyskuun ensimmäistä!

Paita ja kengät saatu Babyshopista.