VILLERVALLAN TALVI 2015

Hrrrr, miten kylmäksi nämä kelit menivät! Samalla, kun kalenterista sai kääntää lehden syyskuun puolelle, sai pakata kesävaatteet pois ja ottaa suoraan välikausikamppeet käyttöön. Toisaalta mukavaa vaihtelua kesäpukeutumisen jälkeen, mutta kyllähän ne lämpöisemmätkin säät vielä hetkesi kelpaisivat.
Ja tällä aasinsillalla päästäänkin kätevästi talven toppaan, jota on alkanut saapumaan kauppoihin, ja nythän valikoimat ovatkin ihan parhaimmillaan!

Villervallalta on myös saapunut toppavaatteet myyntiin, ja taattuun villervallatyyliin on luvassa ihania ja reippaita värejä. Tässä ekassa kollaasissa on pinkkiä multiraitaa, liilaa tähtikuosia ja pirteää yksiväristä pinkkiä. Haalareiden lisäksi mallistosta löytyy toppatakit ja -housut, kintaat, toppahanskat ja -hatut. Myös fleecet ja puuvillaiset asusteet löytyvät samasta värimaailmasta, joten näitä kaikkia on tosi helppo mätsäillä keskenään.

Seuraavasta kollaasista löytyy ehkä oma lempparini, sinivihreä multiraita, sininen tähtikuosi ja yksivärinen sininen.

Veikon valinta tämän talven Villervallasta oli alta löytyvä raitahaalari, tuon oranssinpunaisen raidan vuoksi, haha. Mutta onhan tuo kyllä ihanan värikäs ja ainakin lapsi erottuu lumihangesta tämä päällään. Musta on tietenkin aina varma valinta, ja mustaa toppatakkia on kiva piristää raidallisilla housuilla, tai vaikka tähtikuosillisilla asusteilla.

Haalareissa koot ovat 80-116cm ja takeissa ja housuissa kokoja on aina 140cm asti. Näillä samoilla kuoseilla löytyy muuten myös aivan ihanaa toppapussia vaunuihin ja fleecepeittoa myös. Vauvoille löytyy myös hauskat toppatöppöset

Hinnaltaan Villervalla on varsin kohtuullista, sillä laadukkaan toppahaalarin saa alle satasella!

Koko Villervallan ihanan valikoiman, niin syksyn sisävaatteet, kuin talven toppavaatteetkin löydät Skidistä.

Mikäs näistä on suosikkisi?


Yhteistyössä Skidi