ALEKOODI VILLERVALLAN UUTUUKSIIN & SOVITUSKUVIA TOPPAHAALARISTA

Vitsit miten ihanalle nämä raikkaat syyspäivät tuntuu kesän jälkeen. Eilen aamulla oli aivan ihana sumu, ja olisi tehnyt mieli juosta lasten ja kameran kanssa ulos sumun sekaan, mutta oikeasti en kuitenkaan viitsinyt raahata poikasia suoraan sängystä syysaamuun, vaan pakattiin kuvauskamat (siis kamera ja toppavaatteet) ulos vasta päivemmällä.

Käytiin Veikon kanssa ottamassa muutamat sovituskuvat Villervallan uuden malliston London toppahaalarista, johon poika ihastui tuon oranssinpunaisen raidan vuoksi. Veikon pitkäaikainen lempiväri on siis punainen, ja äitikin on tässä vuosien varrella joutunut totuttelemaan ihan uudenlaiseen värimaailmaan oman pastelli-ihastuksensa keskeltä, hah.

Valitsin 110cm haalarin sovituskuviin 104cm pitkälle pojalle, mutta arvelin etukäteen, että 116cm on kuitenkin meille oikea koko talveksi, että haalarissa on sopivasti myös kasvunvaraa. Vaikka pakkaskelejä saadaan (toivottavasti) odottaa vielä muutama kuukausi, uskon silti, että tuo 110cm koko onkin juuri se oikea, ja täysin riittävällä kasvunvaralla. Tästäkin löytyy sopivasti reiluutta, ja lahkeetkin jäävät vielä vähän ruttuun. 

Villervallalta löytyy merkille tuttuun tapaan asusteita haalarin jokaisessa sävyssä, ja meillä oli nyt kuvauslainassa oranssinpunainen ja vihreä pipo, sekä mustat ja haalarin kanssa samaa raitakuosia olevat toppakintaat. Vaikka Villervalla on meille tuttu merkki jo esikoisen vauvavuodelta, oli tämä ensimmäinen kerta, kun meillä kokeiltiin merkin kintaita. Niistä löytyikin hauska ja positiivinen ylläri, sillä normaalin vetoketjun sijaan kintaiden sivussa meneekin tarranauha, ja näin ne on tosi helppo lapsen pukea itse käsiinsä.

Haalarista löytyy kaikki toppahaalarille vaadittavat ominaisuudet, se on tuulen- ja vedenpitävä (vesipilariarvo 8000mm) ja siinä on teipatut saumat. Polvet ja takapuoli on vahvistettu, ja heijastimia löytyy niin hihoista, lahkeista, kuin hupun saumoistakin. Jos ette vielä kurkanneet tätä aikaisempaa postausta Villervallan talvesta, niin haalareita tosiaan löytyy useampaa kuosia, ja toppavaatetta saa myös takki ja housut -settinä. 


Loppuun vielä superkiva juttu, nimittäin Skidi tarjoaa lukijoilleni -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista 9.9 asti, alen saat koodilla: karkkipurkki. Skidiin pääset tästä.


Jokos teillä on aloitettu talven vaatehankinnat?


Yhteistyössä Skidi