SNOW ANIMALS – SOVITUSKUVISSA MOLON HAALARIT

Heippa taas! Meillä on aikamoinen hulinaviikko meneillään, kun kaiken perus arkirumban lisäksi tälle viikolle osuu monenlaista extramenoa, ja tässä ohessa olisi tarkoitus järkkäillä viikonloppuna vietettäviä poikien tuplasynttäreitä.

Mun mielestä on ihanaa, kun isommalla pojalla on tällä hetkellä monta pinnalla olevaa juttua, mistä napata ideaa juhlien teemaksi. Kaverisynttärit vietettiin supersankariteemalla ja vaikka Legokin olisi ollut aika osuva teema tulevan viikonlopun kemuihin, juhlitaan me nyt Ryhmä Hau teemalla.

Kesällä tuo Ryhmä Hau buumi taisi olla kuumimmillaan, kun lelutkin olivat loppu lähes joka paikasta, mutta nyt niitä taitaa taas saada. Kävinkin jotain pientä jo hakemassa juhliin rekvisiitaksi.

Palaillaan synttärihommiin myöhemmin, nyt tulin oikeastaan höpisemään ihan muissa asioissa!

Me käytiin yhtenä aurinkoisena päivänä lasten kanssa ottamassa muutamia sovituskuvia poikien Babyshopista saamista ihanista Molon haalareista, enkä malttanut jemmailla näitä kuvia kauempaa.

Monen muun tavoin mäkin iskin silmäni tuohon tän talven hittikuosiin, ihanaan Snow Animalsiin, joka on jo monesta paikasta loppuunmyyty. 

Kun me yhdessä Veikon kanssa otettiin haalarit esiin pahvilaatikosta, jossa ne tulivat, huokaili poika ihastuksissaan, ”pöllö!… Oi, pupu!… Jääkarhuja!… Oi mikä söpöliini…”

Kuosi on kyllä tosi kaunis livenä! Monta muutakin ihanaa kuosia tälle talvelle tuli. Tummassa sävyssä löytyy hauska Animal Camo, jossa seikkailevat karhut, kauriit ja kotkat. Tytöille löytyy superkaunis tummansävyinen Winter Floral. Tummista sävyistä löytyy myös hauska Outerspace ja parin viime vuoden tapaan tästäkin mallistosta löytyy talvimaisema, tällä kertaa Ice Surf kuosilla. Ja toki aina varmoissa yksivärisissä riittää valinnanvaraa tänäkin vuonna, koko malliston löydät täältä.

Molon haalareita on kahta mallia, isompien lasten Polaris-haalaria ja pienten Pyxis-haalaria. Vauvamallissa on kaksi vetoketjua, ja mittasuhteiltaan siinä on inasen suurempi niska-haaraväli. Ominaisuudet Molon haalareissa on tosi hyvät, ne on veden- (10 000mm) ja tuulenpitäviä, hengittäviä, ja saumat on teipattu. Yksi tärkeimmistä jutuista on Mololle ominaiset huippuhyvät heijastimet, lahkeissa ja hihoissa on isot tähtiheijastimet ja heijastimia löytyy myös saumoista.

Haalarit vastaa mun mielestä hyvin kokoaan, meidän vauvalla on pituutta varmaankin 75cm paikkeilla ja vaatteista on nyt käytössä 74-80cm. Tuo kuvissa näkyvä haalari on 86cm ja vielä vähän liian reilu, mutta koko on varmasti juuri oikea muutaman kuukauden päästä kun toppavaatteet otetaan käyttöön.

Veikko 105cm käyttää nyt 110cm vaatteita, ja koska Molon 110cm välikausivaatteet on pojalle justiin sopivat nyt, päädyin toppahaalarissa 116cm kokoon talvea varten. Lahkeisiin jää ehkä turhan paljon vielä ruttua, mutta hihoissa mitta on juuri oikea ja tällä kasvunvaralla haalari mahtuu vielä kevättalvellakin.

Vauvalla: Molo Pyxis Snow Animals Veikolla: Molo Polaris Snow Animals

Veikon mielestä on muuten superhauskaa samistella pikkuveljen kanssa. Vaikka täällä blogin puolella paljon näkyykin pojilla samisteluvaatteita, ei meillä tavallisessa arjessa aina mätsäillä.

Puettiin nyt sovituskuviin molemmille mustat pipot ja kintaat (talvikenkiä ei olla isommalle edes ehditty vielä hankkia), mutta näihin haalareihin olisi kiva hankkia molemmille pojille eriväriset, mutta samantyyliset asusteet.

Nyt kun oon höpissyt näistä haalareista, niin täytyy vielä muistuttaa, että Mololtahan löytyy myös toppatakkia- ja housua, sekä asusteita samoilla ihanilla kuoseilla. Ja tuota Snow Animalsia on myös ihanaa makuupussia vauvoille!

Snow Animals haalareita näyttikin tulleen Babyshopille lisää, kantsii olla nopea jos tämä kuosi miellyttää, sillä nämä varmaan menevät taas äkkiä.

Koko Molon AW15 malliston löydät Babyshopista.

Mikäs tämän kauden kuoseista oli teidän lemppari?

Yhteistyössä Babyshop