ALATI MUUTTUVA LASTENHUONE JA SEN LEIKIT (SIS. ARVONTAVINKIN!)

Aika tasan vuosi sitten me tehtiin pientä isoa muutosta Veikon huoneeseen. Vaihdettiin vähän järjestystä ja hankittiin uusi matala taso lelujen säilytystä ja laskutilaa varten. Muokattiin huonetta enemmän isojen poikien huoneeksi pian tulevalle isoveljelle ja samaan aikaan puuhasteltiin toisessa huoneessa sisustellen vauvalle omaa huonetta.

Niin supersuloinen, kuin vauvan huonekin on, ei siellä ole mitään leikkijuttuja, vaan huone toimii enemmänkin vauvanhoitohuoneena, jossa myös säilytetään vauvan vaatteet ja muut tarvikkeet. Me ollaankin nyt luopumassa hoitopöydästä ja ajatuksissa on ollut alkaa sisustaa huoneesta nyt enemmän leikkihuonetta vauvalle.

Mutta arvatkaapas mikä vetää vauvaa puoleensa magneetin lailla… No se isoveljen huone tietenkin. Onhan se täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä leluja, paljon kaikenlaista tutkittavaa ja touhuttavaa.

Veikkokin kyllä tykkää, kun huoneessa on leikkikaveri, vaikka vähän omia juttujaan pojat touhuavatkin.

Niin me ajateltiinkin aloittaa taas yksi vähän isompi muutos, ja tehdä Veikon huoneesta pojille yhteinen leikkihuone. Vauvan huoneesta puolestaan sisustetaan veljeksille nukkumahuone, ja ainakin Veikko on jo kovasti innoissaan tulevista järjestelyistä, eikä malttaisi odottaa, että aletaan hommiin, haha!

Enkä kyllä malttaisi mäkään, lastenhuoneiden sisustaminen on vaan ihan parasta!

Meillä on muuten ihan jokainen syksy tehty Veikon huoneeseen jotain isompaa muutosta, joten katsotaan, ollaanko me vuoden päästä muokkaamassa taas yhteisen leikkuhuoneen sijaan pojille omia huoneita, hah!

Pääasiassa pojat puuhastelevat tuolla Veikon huoneessa molemmat omia juttujaan, Veikko touhuaa uuden Jollyroomista saadun parkkitalon parissa, kun taas vauva on innostunut kokkausleikeistä, joista isoveli ei enää niin usein jaksa innostua. 

Tuon kauniin puisen parkkitalon mukana tuli helikopterin lisäksi neljä yksiväristä autoa (joissa on muuten tosi hauska yksityiskohta, niitä voi oikeasti tankata, sillä tuo bensapistooli sopii auton kyljessä olevaan reikään), mutta aika nopeaa sinne on tiensä löytäneet muutkin Veikon puiset pikkuautot, ja kyllähän tuo onkin juuri sopiva koti niillekin autoille.

Luulen, että aika monen pikkupojan haavelistalla on oma parkkitalo, ja tätä parkkitaloa pitää kyllä mielellään myös esillä. 

Woodliilta löytyy paljon muitakin kauniita puuleluja, kurkkaa ainakin herkulliset puiset ruuat, keittiövälineet ja keittiöt, ja näistä kaikista on tosi hyvät tarjouksetkin meneillään tällä hetkellä.

Pojat saivat Jollyroomista myös tuon superihanan paloauton, jota lähinnä ajattelin pienimmän käyttöön, mutta jolla useimmiten käy sammutustöissä isoveli. Noita Mini Speeder potkuautoja on useammankin erilaista, ja itse tietty ihastelin tyylikästä sisustukseen sopivaa hopean väristä autoa, mutta kun Veikko näki läppärin ruudulta punaisen paloauton ja meinasi pyörtyä ihastuksesta, ei muita vaihtoehtoja tarvinnut edes harkita. Käykää kuitenkin kurkkaamassa nuo muutkin, valikoimassa on supersuloinen vaaleanpunainen auto, ja myös hauska musta poliisiauto. 

Veikko tosiaan tuolla huristelee pitkin taloa ja sammuttelee tulipaloja auton perältä löytyvällä letkulla ja välillä asetellaan huolellisesti noita auton perässä kulkevia tikapuita. Välillä pikkuveli pääsee kyytiin apulaispalomieheksi, ja sitten kurvaillaan yhdessä kohti uusia sammutustöitä.

Ja arvatkaapas mitä? Karkkipurkin Instagramissa on meneillään  huippuhyvä arvonta, nimittäin yhteistyössä Jollyroomin kanssa me arvomme yhden Mini Speeder potkuauton! Arvontaan voit osallistua Karkkipurkin Instagramissa (@annikakarkkipurkki).

Mitäs teillä tykätään leikkiä?

Yhteisessä vai omissa huoneissa?