RYHMÄ HAU SYNTTÄRIT

Lupasin eilen kertoa lisää poikien Ryhmä Hau kekkereistä, mutta tiedättekös… Nukahdin juuri ennen kuin mun virallinen bloggausaika alkaa!

Mulla on muutamia omia hetkiä, jolloin voin tehdä omia hommia. Isompi pojista on muutaman tunnin päiväkodissa neljänä päivänä viikossa, ja tuolloin vauvan nukkuessa päikkäreitä, tai viihtyessään hetken omien leikkien parissa, teen oikeita töitä, eli siis päätyötäni ja jos aikaa jää niin myös tätä blogia.

Virallinen bloggausaika on sitten illalla lasten mentyä nukkumaan, varmaan tuttu kuvio muillekin blogikolleegoille, että se iltojen telkkarinkatseluaika käytetään oman blogin päivittämiseen. Niin ja aloitin muuten näiden lisäksi vielä yhden työprojektin, joka on superkiva, mutta jota en ole ehtinyt kuukauteen jatkamaan ollenkaan. Voiko jostain ostaa lisää tunteja vuorokauteen?

Eilen kuitenkin olin taas vaihteeksi ihan rättiväsynyt, ja nukahdin itsekin, kun menin vauvaa nukuttamaan. Heräsin kahdelta yöllä tyhjäämään pyykkikoneen ja hetken mietin tarttuisinko tietokoneeseen ja rästihommiin, mutta järjen ääni voitti, haha, ja sammutin auki jääneen koneen ja menin jatkamaan unia.

Mulle muuten kävin toissaviikonloppuna ihan samoin, perjantai- ja lauantai-iltoina nukahdin samaan aikaan lasten kanssa! Ai miten niin univelkaa… hah.

Mutta niistä synttäreistä! 

Poikien tuplajuhlat päätettiin viettää Ryhmä Hau teemalla, joka on Veikon yksi tämän hetken lemppareita. Teemaväreiksi suunnittelin Ryhmä Haun logosta poimien valkoisen, punaisen ja vaaleansinisen, mutta lopulta nuo värit aika vähän näkyi juhlissa, kun en ajoissa tilannut ilmapalloja netistä (livekaupoissa oli vain kirjavia ilmapallosettejä), enkä halunnut käyttää tarjoilussa kertakäyttöastioita.

Tarjottavina meillä oli Ryhmä Haun hahmojen mukaan nimettyjä tarjottavia. Suolaisena Toman tonnikalapiirakka, Kajan savukinkkukakku, Rekun cocktailpiirakat ja makeana Vainun täytekakku mangomoussella, Rollen porkkanakakku ja Sampan mokkapalat. Lisäksi oli vielä popcorneja, keksejä ja hedelmälajitelma. 

Täytekakun ja voileipäkakun, eli ne isotöisimmät ja vaikeimmat, tilasin valmiina Pala Kakkua:sta, ja molemmat oli paitsi ihanan näköisiä, myös tosi hyvän makuisia. Kakun koristelu oli toteutettu teemavärein, ja etukäteen sovittiin, että nuo kakun päälle tulevat hahmot käyn ostamassa figuureina, jotka jäävät sitten lasten leikkeihin.

Kaikenlaista kivaa teemaan sopivaa tulostettavaa löysin täältä, ja nuo hahmokyltit (cupcake toppers) on tulostettu sieltä. Tulostin niitä kaksi arkkia, ja ne on leikattu ja liimattu vastakkain sitten cocktailtikkuihin. Varmasti superkivat muffinsien päällä, mutta ihan hauskat tuossa tonnikalapiirakassakin. 

Koska nämä juhlat oli sukulaisille, ja vieraina aikuisia, ei meillä tämän enempää teema näkynyt kemuissa, mutta lastenkutsuille olisi voinut tulostaa vielä enemmän rekvisiittaa, ja ainakin lelukaupoissa olen nähnyt myös Ryhmä Hau kertakäyttöastioita ja muuta juhlarekvisiittaa. Toisaalta noilla pienillä figuureilla on kyllä kiva koristella juhlapöytää, kun ne jäävät sitten juhlien jälkeen leikkeihin.

Meillä on muuten tulevana viikonloppuna vielä yksi synttärikattaus, joten juhlahulinoissa jatketaan vieläkin! Niin ja vauvahan täyttää oikesti yksi vuotta vasta ensi kuussa, joten tietenkin meillä on vielä jotain synttärihumua omankin perheen kesken tiedossa. Niin ja miehen synttäreitä, isänpäivää ja mitä näitä nyt on… Aikamoista juhlahumua nämä meidän syksyt, haha.

Onko Ryhmä Hau huuma tavoittanut teidät?