OOTD, ELI SYYSLEMPPAREITA

Neule Hilfiger // Huivi Mulberry // Housut Pieces // Kengät Crocs

Ennen kuin riennän tästä viikonlopun viettoon, tulin vielä vilauttamaan paria mun syyslempparia.

Siinä missä joka kevät innostun pastellisävyistä ja seiloriraidoista, on burgundyn ilmestyminen vaatekaappiin yksi takuuvarma syksyn merkki. House of Brandonilta löytyi housut ihanassa syksyisessä sävyssä, ja näillä on kiva piristää muuten harmaata ja mustaa asua. Noita samoja Piecesin housuja löytyy monessa värissä, ja jos tämmöinen värikäs versio ei iske, niin kannattaa napata vaatekaappiin nämä mustana, sillä tämmöiset housut on justiin niitä vaatekaapin peruspilareita, mitkä on helppo heittää jalkaan ja pukea vaikka neuleen kaveriksi. Ja niitä neuleita muuten löytyy House of Brandonilta nyt myös tosi kiva valikoima!

Crocs ilahdutti meitä muutamilla syyskengillä, ja mun oli pakko päästä heti testailemaan omiani. Korkeavartinen Colorlite saapas on tämän syksyn uutuusmalli, päivitetty versio kevään matalavartisesta kengästä. Näissä on superihanan tuntuinen karvavuori sisällä, ja mun olisi tehnyt mieli ottaa sukat pois jaloista, ja pukea kengät paljaisiin jalkoihin, haha! Tosi mukavan tuntuiset, mutta sitä osasin odottaakin, kun kyseessä on Crocsit. 

Crocsilla on muuten juuri nyt paljon kenkiä -30% alehintaan, kauppaan pääset tästä!

Me lähdetään tästä aamutoimien jälkeen poikien ja koirien kanssa vähän ulkoilemaan ja myöhemmin tänään olisi ohjelmassa ainakin leipomishommia. Huomenna juhlitaan taas vähän synttäreitä, joihin Veikko ehdotti ensin teemaksi roska-autoa, mutta hetken pähkäilyn jälkeen ideaksi heitettiinkin Hämähäkkimies. Meillä kyllä juhlittiin jo yhdet supersankarisynttärit, mutta ehkä mä silti lähden mieluummin toteuttamaan tuota Hämähäkkimiesteemaa, hah.

Hei kertokaas nyt muuten, että mitä ihmettä mä teen tuolle tukalle? Oon ollut tosi kyllästynyt koko reuhkaan, ja vähän haaveillut pitkästä polkkamitastakin. Mutta näistä kuvista huomasin, että mun hiukset onkin ihanan pitkät, en mä taidakaan raskia niitä nyt leikata, heh. Värjäyshommilla vissiin mennään, nyt vaan täytyisi vielä keksiä, että vaaleampaa vai tummempaa vai mitä, ennen kuin varailen aikaa. Eli todennäköisesti kävelen sisään kampaamoon, pyydän tyvivärin ja latvoista puolisenttiä pois. Siinä mun radikaali muutos, haha!

Ihanaa viikonloppua!

Sis. mainoslinkkejä, housut ja kengät saatu.