VIIKONLOPUN PARAS KENKÄVINKKI

Eilen jo ohimennen vinkkasinkin superhyvästä kenkäalesta, kun Crocsilla vietetään nyt ostoviikonloppua. Mutta nyt, kun ehdin kunnolla tutustua mistä on kyse, mun olikin ihan pakko palata tähän vielä oman postauksen kanssa!

Ostoviikonlopun aikana nimittäin suurin osa, siis lähes kaikki mallit myydään -30% alehinnalla. Ihan loistava tilaisuus laittaa koko perheen kenkäasiat kuntoon syksyä ja talvea varten.

Tuohon alle kollaasiin keräsin muutamia meidän perheen suosikkeja, jotka kaikki ovat nyt -30% alessa. Näiden lisäksi valikoimaan vielä jäikin mun omiakin lemppareita, mitkä tuohon aleen kuuluvat, mm. eilisessä postauksessa nähdyt ihanat korkeavartiset Colorlite saappaat!

Ylärivi: Lasten Crocslight Gust bootit oli Veikon viime talven lempparit. Kengissä on hauska valo, joka on lapsista tietenkin superhienoa, mutta tekee näistä myös turvalliset pimeään talvi-iltaan. Lasten Colorlite saappaat oli ehkä viime talven käytetyimmät kengät. Nämähän on varsinaisesti välikausikengät, mutta me pidettiin näitä läpi talven parempina kauppakenkinä. Lasten perinteistä Gust bootia löytyy monessa kivassa värissä, meillä ollaan ulkoiltu näissä kaksi viime talvea, ja villasukan kanssa näillä ollaan pärjätty myös kovilla pakkasilla.

Toka rivi: Aikuisten matalavartiset Colorlitet on tosi monikäyttöiset kengät, vedenpitävinä ne menee hyvin ulkoilussa, mutta kovasti UGG-bootseja muistuttavia kenkiä voi käyttää vaikka kauppa-asioilla. Naisten citykumppari ei varmaan esittelyjä kaipaa, mulla nämä sujahtaa jalkaan välillä kauppareissuille, vaikka ei edes sataisi, haha. Allcast Waterproof Duck bootit on ihan parhaat ulkoilukengät loskakeleille, ja leudoilla keleillä näillä talsii läpi talven.

Kolmas rivi: Balleriinakelit taitaa olla jo ohitse, mutta sisäkengiksi tai ensi vuotta odottamaan on nämä Marin Colorlite balleriinat ihanat. Allcast Luxe Duck bootit on superihanat talvikengät koville pakkasille. Näissä on sisällä ihana pehmoinen karvavuori, ja jyhkeästä ulkonäöstä huolimatta nämäkin ovat unelmankevyet, kuten Crocsit yleensäkin. Duet Busy Day Lace-up on tennari kuiville keleille. Ihanan pehmeät tennarit on kuin huomaamattomat tossut jalassa.

Alarivi: Ihanat Adela Foldover Fuzz Bootiet oli mun viime talven lempparikaupunkikengät, näitä löytyy myös mustana ja ruskeana. Isänpäivä mielessä kantsii kurkkia myös miesten puolelle, meillä nämä Wellie Rain Bootit on olleet tosi tykätyt kumpparit. Miehille löytyy myös oma malli tuosta suositusta Allcast waterproof Duck Bootista.

Kaikki postauksessa näkyvät kengät ovat tosiaan nyt -30% alessa, ja koko valikoiman löydät täältäJoko teillä on syys- ja talvikengät hankittu, vai löytyikö tästä vinkkejä?


Sis. mainoslinkkejä