KENGÄT TÄHÄN HETKEEN

Heippa! Me ei taideta olla ihan ainoita, joihin on syysflunssa iskenyt? Viime viikolla meillä on katsottu ahkeraan Netflixiä, askarreltu, rakenneltu legoilla ja puuhailtu muita sisähommia, kun Veikko on ollut kuumeessa. Ja kun vihdoin saatiin poika kunnolla terveeksi ja innolla odotettiin uutta parempaa viikkoa, iski kuume pikkuveljeen.
Onneksi tänään aamulla ei ollut lämpöä, niin päästiin käväisemään yksivuotisneuvolassa, vaikka rokotushommat siirrettiinkin nyt muutaman viikon päähän. Tälle viikolla meillä on superkivoja juttuja tiedossa, joten toivotaan ettei kuume enää nouse pikkuisellekaan.

Crocs ilahdutti meitä hiljattain lähettämällä kengät justiin näille keleillä, ihanat Kid’s Crocs Colorlite saappaat

Veikolla oli samanlaiset kengät viime välikautenakin, ja niitä meillä pidettiin ihan superpaljon, koska kengät ovat oikeasti tosi monikäyttöiset! Kauniit saappaat muistuttaa kovasti nahkakenkiä, ja menee hyvin myös siistimmässä menossa. Talvella meillä pidettiin kenkiä lähinnä kaupunkikenkinä, vaikka pikkupakkasilla menee kyllä hyvin ulkoilukenkänäkin villasukan kanssa. Kelien lauhduttua saappaita pidettiinkin meillä sitten ahkeraan ulkoilukenkinä, ihan parhaathan nämä ovat juuri tähän välikauteen.

Justiin katselin niitä jo pieneksi jääneitä paljon pidettyjä kenkiä, enkä löytänyt niistä juuri lainkaan käytönjälkiä. Toisin kuin tänä syksynä ostetuista gorelenkkareista, jotka ovat kuukauden käytön jälkeen puhki kärjistä!

Näissä kengissä on ihanan pehmoinen ohut karvavuori, mikä tekee kengistä ihanan tuntuiset jalkaan, Crocsille tutun keveyden lisäksi. 

Mulla on itsellä tästä kengästä vastaava naisten malli, jota pidin läpi leudon talven, ja nyt kun olen nuo kengät taas ottanut esiin, sujahtaa ne useimmiten jalkoihin kun lähdetään ulkoilemaan.

Jos siis hakusessa on kengät justiin tähän hetkeen, jotka käyvät niin ulkoiluun kuin siistinpäänkin menoon, niin meidän perhe suosittelee lämmöllä Colorlite saappaita, joita löytyy monessa ihanassa värissä!

Minkäslaisia kenkiä teillä suositaan välikauteen?


Yhteistyössä Crocs

Sis. mainoslinkin