MITÄ PÄÄLLE PIKKUPAKKASELLA?

Nämä on justiin niitä kelejä, kun ei oikein tiedä miten tuonne ulos kannattaisi pukeutua. Aamulla mittari saattaa näyttää lähemmäs kymmentä pakkasastetta, mutta päivällä aurinko lämmittää reippaasti plussan puolelle.
Toistaiseksi me ollaan puettu kerroksia välikausikamppeiden alle, ja päivällä se on ollutkin ihan riittävä, mutta tämän pienemmän ja vähemmän liikkuvan kanssa me korkattiin nyt toppakausi, ja aamun pikkupakkasiin lähdetään lämpöisellä talvihaalarilla. Aamun ulkoilun jälkeen pienin jää nukkumaan päiväunia rattaisiin, ja toppatamineissa tarkenee hyvin varjoisella terassilla.

Vauvalla on käytössä Lekmeriltä saatu Kuling-vauvahaalari (isoveljeltä löytyy vastaava, mutta se saa odotella vielä niitä kunnon pakkasia), ja samaan aikaan saatiin testiin myös superkätevä fleecevuorattu sadeasu isommalle pojalle! Tuossa alla muutamia kuvia tuosta sadeasusta, ja näistä lisää infoa ja kuvia löytyy parin viikon takaisesta postauksesta, jonka löydät täältä.

Lekmerin omaa tuotantoa olevat laadukkaat ja huippuominaisuuksilla varustetut Kuling-ulkoiluvaatteet löydät täältä, ja niistä onkin juuri nyt aika kivoja aleja!

Joko teillä on otettu toppaa käyttöön?

Yhteistyössä Lekmer