VAUVAN HUONE ENNEN, NYT JA SUUNNITELMISSA

Tuota meidän vauvan huonetta on esitelty pariin kertaan täällä blogissa. Vuosi sitten tässä postauksessa kurkistettiin lähes valmiiseen huoneeseen ja tästä postauksesta löytyy lisää kuvia, kun huone on asutumman näköinen.

Huone on ollut mun mielestä ihan supersuloinen, mutta nyt se on menossa taas ihan uusiksi, kun huoneen käyttötarkoitus muuttuu. 

Kalusteinahan tuossa huoneessa on ollut lipasto, vierasvuode ja hoitopöytä. Hoitopöytä on muuttanut jo hiljattain syntyneen serkkupojan kotiin ja vierasvuode odottaa ostajaansa paikallisella facekirpparilla, koska sille meiltä ei löydy enää paikkaa.

Silloin vuosi sitten me ajateltiin, että tämän vauvavuoden jälkeen huoneesta muokataan taaperolle sopiva oma huone, mutta nyt ollaankin päädytty tekemään pojille yhteinen leikkihuone ja yhteinen makkari. Veikko odottaa jo kovasti, että yhteinen makuuhuone valmistuisi, joten nyt on alettava hommiin!

Tuo vierasvuode tosiaan tuolta vielä lähtee pois, joten huoneeseen jää jäljelle oikeastaan vain tuo Ikean lipasto. Mietin kyllä, että onko hassua, että tuolla pikkuisessa huoneessa on kalusteina kaksi sänkyä ja tuo lipastonjärkäle, mutta toisaalta säilytystilaa kyllä tarvitaan, joten ainakin nyt aluksi tuo lipasto saa jäädä huoneeseen.

Koska sängytkin on meillä jo valmiina, niin huoneeseen tarvitaan nyt joitain pieniä uusia juttuja. 

Tuohon alle kollaasiin keräilinkin muutamia kivoja asioita, mitä huoneesta voisi löytyä.

Lego säilytysrasiat // kori // lakanat // lakanat // vaaterekki // liitutaulutarra // koristevalot // keinutuoli

Legolta löytyy hauskoja säilytysrasioita monessa ihanassa värissä, ja näillä saisi kivasti väriä tuonne huoneeseen. Huoneesta löytyy nyt valkoista, harmaata ja keltaista ja samoja värejä voisi löytyä noista säilytysrasioistakin. Nuo kyllä olisi tosi kätevät leikkihuoneeseenkin!

Unileluille haluaisin hauskan metallilankakorin, joita löytyy tosi monelta merkiltä, mutta Ellokselta löytyi kiva budjettivaihtoehto, joka taitaa meille päätyä.

Ellokselta löytyi myös aivan ihania puuvillaisia lakanoita superedullisesti, esim. nuo kollaasiin pomitut olivat nyt kymmenen ja toinenkin alle kaksikymmentä euroa! Meillä on lapsilla vielä pienemmän koon petivaatteet, mutta moni taitaa käyttää lapsillakin niitä aikuisten koon peittoja, joihin nuo mahtuvat. 

Vaaterekki on ollut myös hakusessa, ja tuossa kollaasissa on ihanin löytämäni vaihtoehto. Siinä olisi kiva säilyttää lempparivaatteita esillä, tai sitten ihan takkeja, että isompi lapsi voisi itse ripustaa takkinsa henkariin (nyt niitä saa keräillä eteisen lattialta…).

Fermiltä lötyy paljon kivoja sisustustarroja, ja tuommoinen liitutaulupilvi sopisi kivasti tuonne lasten makuuhuoneeseen ja olisi varmasti myös lasten mielestä hauska.

Pallovalot meillä on vanhempien makkarissa yövaloina, niistä tulee justiin sopivan himmeästi valoa ja päivällä ne ovat muuten vaan kivan näköiset. Voisi olla kiva vaihtoehto yö- ja koristevaloksi myös lasten makuuhuoneeseen.

Bongasin myös hauskan keinutuolin, joka olisi kivasti samaa sarjaa tuon vaaterekin kanssa, mutta en vielä tiedä onko sille tuolla pienessä huoneessa tilaa. Täytyy varmasti siirtää ne sängyt ensin paikoilleen, niin näkee vähän minkä verran tilaa jää muille jutuille.

Onko teillä lapsilla erikseen leikkihuonetta ja makkaria? Jos löytyy postauksia niistä makuuhuoneista, niin linkatkaa ihmeessä tuonne kommenttiboksiin!

Mä muuten välillä harmittelen sitä, ettei täällä meidän kodissa vielä kahden vuoden jälkeenkään ole sisustus joka huoneessa valmis (voiko se edes koskaan olla?), ja samaan aikaan hykertelen innosta, kun pääseen taas laittamaan tuota yhtä huonetta uusiksi… Haha!

Miltäs meidän suunnitelmat kuulostaa?


Sis. mainoslinkkejä