KURKISTUS LASTEN UUTEEN MAKKARIIN JA REIMA-ALEVINKKI!

Tässä pieni kurkistus lasten uuteen makuuhuoneeseen, että millaiselta siellä alkaa näyttämään. Aika suloiselta mun mielestä, ja tästäkin on tulossa yksi mun lempparihuoneista. Esittelen huonetta paremmin sitten, kun muutamat tilaamani jutut ensin saapuvat ja katsotaan, onko siihen mennessä jo pinnasänkykin siirretty uuteen makkariin. Tosin ensin varmaan täytyisi opettaa pienin nukkumaan siellä pinniksessä, hah.

Veikko oli ihan innoissaan noista jättisuurista legopalikoista, eli uusista säilytysrasioista mitkä tilasin tuonne huoneeseen. Malttamattomana halusi heti niihin jotain laittaa, ja toistaseksi niissä on nyt sitten isoimmassa Brion junaradan osia ja pienemmissä sitten junat ja toisessa ukkelit ja muut pikkujutut. Noita säilytysrasioita löytyi niin monessa ihanassa värissä, että tilaan niitä varmasti vielä leikkihuoneeseenkin. Huomasinkin justiin, että Lekmerillä oli sinisiä tällä hetkellä kivassa alessakin!

Sitten piti vinkata vielä Reiman alesta, sillä nyt on paljon talven uutuuksia -20% alennuksella! Alennukset ovat voimassa vain tämän viikon ajan, joten kantsii käydä kurkkaamassa heti. Kauppaan pääset tästä.

Pari muutakin kivaa alea bongasin, joten vinkataan nyt niistä vielä samalla. 

House of Brandon tarjoaa 15 euroa ostosrahaa yli 50 euron ostoksiin koodilla: HBR1208 voimassa 1.11. asti. Kannattaa kurkata ainakin laaja takkivalikoima!  

Babyshopissa on nyt The BRAND merkin vaatteet -30% alessa. Ihanat The BRAND merkin lastenvaatteet löydät täältä.

Miltäs pieni kurkistus uuteen makuuhuoneeseen näytti?


Sis. mainoslinkkejä