LASTEN IHANA MAKUUHUONE

Ihanaa, nyt tuolla lasten uudessa makuuhuoneessa alkaa olla ihan valmista, ja apua miten kivalle siellä mun mielestä näyttää!

Makkariin kurkattiin jo vähän tässä postauksessa, ja kun me saatiin valita Ellokselta muutamia juttuja tuonne lasten makuuhuoneeseen, saatiin viimeinenkin silaus huoneesta valmiiksi.

Toistaiseksi tuolla huoneessa asustaa Veikko, sillä me ei olla (vieläkään, kröhöm…) siirretty kuopusta pinnasänkyyn nukkumaan. Tarkoitus kyllä olisi laittaa pinnis käyttövalmiiksi ja opettaa pienin nukkumaan yönsä omassa sängyssä, ja sitten varmasti aika pian siirretäänkin pinnasänky tuonne poikien yhteiseen makuuhuoneeseen.

Nyt tuolla huoneessa on valkoiset koristetikkaat* täyttämässä tyhjää kolosta lipaston takana, mutta sinne sitten jossain vaiheessa laitetaan pinnasänky, ja katsotaan nyt siirtyykö nuo tikkaat sitten meidän vanhempien makkariin.

Oven ja vaatekaappien välissä oli juuri sopiva kolonen ihanalle Kids Conceptin vaatetelineelle*, jossa me ollaan nyt pidetty noita tällä hetkellä eniten käytettyjä takkeja (ulkoilutakit on sitten eteisen kaapissa). Varmaan pian saakin vaihtaa takit jo paksumpiin versioihin, hauska Stigan lumipotkulauta* jo odotteleekin tuossa talvisempia kelejä.

Kids Conceptilta löytyy tuon vaatetelineen lisäksi paljon muitankin ihania sisustusjuttuja lastenhuoneeseen ja pari juttua mulla jäikin mieleen, mitkä taidan tilata leikkihuoneen puolelle.

Unilelut saattaa monesti vallata sängystä aikamoisen tilan, ja pehmojen säilytykseen löytyikin Ellokselta tosi kiva ja tilava metallikori*. Noita vastaavia koreja olen katsonut ennenkin monelta eri merkiltä, mutta Ellokselta koreja löytyy ihan sopuhintaan, joten kannattaa kurkata, jos sellaista on ollut mietinnässä.

Tällä pienellä kokemuksella, mitä meillä on erillisestä makuu- ja leikkihuoneesta, tykkään kyllä kovasti! Makkarin tunnelma pysyy rauhallisena, kun sateenkaarenväreissä loistavat lelut pysyttelevät toisessa huoneessa ja vastaavasti leikkihuoneessa saa olla iloisen kirjava sekamelska, eikä se oli niin justiinsa, jos niitä leluja ei jaksa joka ilta kerätä paikoilleen, sillä ovi on helppo vetää perässään kiinni, eikä kukaan ole siellä yöllä kompastelemassa leluihin, haha.

Miltäs makuuhuone näyttää nyt valmiina?


*Saatu Ellokselta

Sis. mainoslinkkejä