PÄIVÄN ASU JA ISÄNPÄIVÄLAHJAVINKKI

 Takki Only // Neulemekko Vero Moda // Leggarit Vila // Kengät Nike Air Max 

Lapsella: Pipo Geggamoja // Haalari Mini Rodini // Kengät Adidas

Tähän alkuun on heti pakko huokaista, vitsit mikä ihana aurinkoinen marraskuu! Aurinkoa ja marraskuuta kai harvemmin on liitetty toisiinsa, mutta tämmöiset kelit käy kyllä mulle oikein hyvin. Ja ihan parasta on sekin, että ulkona on vielä ollut tosi lämmin ja leggareilla ja avonaisella takilla tarkenee oikein mainiosti.

Tilasin vähän aikaa sitten House of Brandonilta tuon harmaan villakangastakin, ja se on ihan huippukiva. Justiin sopivan rento, ettei ole liian pyntätty olo ja muutenkin kätevä juuri näille säille. Takin malli ei ehkä kovin hyvin tule esille näissä kuvissa, mutta kurkatkaa vaikka tuotekuvat täältä. Tätähän saa sitten monessa värissäkin, jos tuommoinen tummanharmaa (mikä on siis mun mielestä just ihanin, haha) ei iske.

Yksi toinen tän hetken lemppari on tuo harmaa neulemekko, mikä on kiva leggareitten kanssa, mutta menee hyvin kapeiden farkkujenkin kanssa. Ja ettei nyt tuon villakangastakin kanssa (vaikka rento malli onkin) tule vahingossakaan mitään asiapenttifiiliksiä, niin värikkäät airmaxit ainakin tekee kokonaisuudesta tarpeeksi rennon. Nuo kengät on muuten sellaiset, mitkä saavat monesti hymyn ihmisten huulille, ja mitä monet käyvät kommentoimassa, jos ne jaloissa liikkuu. Ja onhan ne kyllä hauskat, kivat väripilkut harmaaseenkin asuun.

Oon muuten ollut tosi huono käyttämään silmälaseja, mutta nyt kun mulla on (kauhea ja vieroitusoireita aikaan saava) tauko volyymiripisistä, niin oon tykännyt naamioitua lasien taakse. Nyt vaan huomaan, että päivittäisellä lasien käytöllä (siis jatkuvaan käyttöön nää on ihan tarkoitettukin) on se sivuvaikutus, että en nää enää mitään ilman laseja! Perjantaina saan onnekseni elämää helpottavat ripset taas silmiin, mutta varmaan näitä silmälaseja täytyy käyttää jatkossakin. Tykkään kyllä näistäkin laseista, mutta vaihtelun vuoksi tekisi mieli jotain toisiakin laseja, jos näitä nyt tosiaan jatkossa on käytettävä jatkuvasti.

Niin ja vielä se otsikossa lupaamani isänpäivälahjavinkki! House of Brandonilla saa tämän viikon ajan -20% alennusta miesten asusteet -tuoteryhmän tuotteista koodilla: ISÄNPÄIVÄ

House of Brandonilla on supernopea yhden päivän toimitusaika, joten vielä pitäisi ehtiä lahjat isänpäiväksikin, mutta jos lahjat on jo hankittu, niin kannattaa hyödyntää koodia vaikka joululahja-asioissa.

Mitäs pidätte päivän asusta?

Kengät saatu

Postaus sis. mainoslinkkejä