PÄIVÄN PARHAAT (SIS. -25% ALEKOODI CROCSILLE)

– Piiitkään jatkunut aamupötköttely sängyssä, kun sain pienimmän kanssa jäädä vielä löhöilemään isompien miesten noustessa aamutoimiin. Yleensä mun vuoro on aina herätä ekana, joten tää oli ihan luksusta!

– Veikon kanssa puuhaillut salaisuusjutskat. Ehdotin jossain vaiheessa, että leivottaisiinko nyt kakkupohja, johon poika äkkiä hyssytteli, ssssh, hiljaa ettei iskä kuule! ”Jos iskä kysyy, että mitä me tehdään, niin mä sanon että leipää! Onko hyvä?” 


Sisustussuunnitelmat, joita tällä hetkellä tehdään keittiön kalusteisiin. Astiavitriini on ollut paikallisella facekirpulla jo jonkin aikaa myynnissä, ja nyt vihdoin selketyi suunnitelmat ruokapöydän ja tuolien osalta! Ja vaikka nää on vasta suunnitelmia, eikä toteutuksesta ole vielä tietoakaan, niin ihan parasta silti, haha.

– Mandariinit. Vai satsumat.. No mitä näitä nyt on, appelsiinia pienempiä keltaisia sitrushedelmiä. Pienimmän naperon tämän hetken hittiherkut on mandariinit ja talk-murut. Talk-murut napostellaan kokonaan, mutta mandariininlohkot pyörivät suussa hetken, ja tyhjäksi imetyt lohkojen rippeet asetellaan takaisin lautaselle.

– Volyymiripset!!! Sain eilen pienen tauon jälkeen taas volyymirpiset ja oon koko päivän huokaillut ihastuksesta. On nää vaan niiin kivat. Siitäkin huolimatta, että mun toisesta silmästä vuoti varmaan litra vettä laiton aikana ja vielä muutaman tunnin jälkeenkin silmä punoitti. En kestä, jos oon tullut näille allergiseksi!

– Se, että nyt on ilta ja mä meinaan ihan justiin katsoa Netflixistä seuraavan jakson Narcosia. Oon taas niiiin koukussa.

Crocsilta saatu superhyvä alekoodi Karkkipurkin lukijoille! Koodilla: CROCSFI25 saa tilauksen loppusummasta -25% alennusta ja kun testasin, niin tuo koodi käy myös jo alennettuihin tuotteisiin! Kannattaa siis ehdottomasti kurkata myös saleosastolle, mistä löytyy tosi kivoja malleja, mm. välikauteen ja leutoon talveen sopivaa Colorliteä lapsille ja naisille, sekä kauniit Tory Burchin Reva-balleriinoja muistuttavat Marin-balleriinat, ja paljon muuta tietty myös. Crocsille pääset tästä.

HUOM! Tuon alekoodin käytön jälkeen ostoskorissa lukee -15% alennus, mutta ostoskori laskeen kuitenkin summan ihan oikein ja antaa tuotteista tuon -25% alennusta! 

Mitäs parasta teidän päivään kuuluu?


Sis. mainoslinkin