10 KYSYMYSTÄ JOULUSTA JA MUUTAMA IHANA JOULUKORISTE

1. Lemppari jouluherkkusi?
Mä rrrrakastan jouluruokaa! (paitsi en lipeäkalaa, hrrr) Rakastan niitä kaikkia ihania perinteisiä joululaatikoita (kunhan ne vaan ei ole niitä Saarioisten äitien tekemiä) ja ylikypsäksi paistettua joulukinkkua. Ja glögi, suklaa ja juustot kuuluu tietenkin jouluun (ja joulu odotukseen). Tuliko teidänkin nälkä?

2. Mitä toivot joululahjaksi itsellesi?
Toivon mukavaa ja rauhallista joulua, mahan täydeltä herkkuruokaa ja ihanaa yhdessäoloa.


3. Jouluperinne jonka toteutat joka vuosi?
Tämä on seitsemästoista joulu, kun me yhdessä mieheni kanssa ajellaan sukulaisten luo joulunviettoon, joten sitä kai voisi sanoa jo perinteeksi, haha!

Verhot // Verhot4. Kenen kanssa vietät joulua?
Meillä on ollut nyt lasten kanssa tapana viettää jouluaatto mummin luona, missä on perinteisesti ollut jouluohjelmaa aamusta iltamyöhään ja joulupäivänä ollaan sitten vietetty rauhallisempaa joulupäivää mumman luona. Tää on mun mielestä ihan tosi kiva systeemi, sillä ennen lapsia me singahdeltiin näitten kahden paikan välillä jouluaattona, ja nyt on ihanaa kun saa rauhoittua yhteen paikkaan yhtenä päivänä.


5. Millainen olisi unelmiesi jouluaatto?
Hmmm, mun mielestä meillä on sellainen! Jos jouluaatto ei olisi sellaisenaan juuri meille täydellinen, niin ehkä sitä oltaisiin jo muutettu siihen suuntaan?
1. Valopallot // 2. Kynttiläkipot // 3. Joulupussit // 4. Joulukoristeet // 5. Joulukoristeet // 6. Joulupallot // 7. Joulupussit // 8. Valotähti // 9. Joulukoristeet // 10. Tyynynpäällinen // 11. Joulupallot // 12. Kynttiläkipot // 13. Tyynynpäällinen // 14. Kynttiläkipot // 15. Joulukuusi // 16. Joulukoristeet // 17. Joulukoristeet // 18. Joulukoristeet // 19. Joulukoristeet // 20. Joulukoriste // 21. Metallikori


6. Voisitko viettää joulua lämpimässä, vai pitääkö jouluna olla lunta?
Mä kyllä tykkään meidän tavasta viettää joulua sukulaisten luona, että en kyllä oikeastaan osaisi kuvitella joulun viettoa muualla. Toivon kyllä kovasti, että saataisiin luntakin jouluksi.


7. Paras jouluelokuva?
Love Actually. Ihan p-a-r-a-s ja sata sydäntä tähän. Ja toisena The Holiday. Ihania molemmat!


8. Lemppari joululaulusi?
No Whamin Last Christmas on tietty ihan klassikko. Joko teilläkin alkoi soimaan päässä, Laaast christmas I gave you my heart…


9. Milloin koristelet joulukuusen ja miten?
Me koristellaan joulukuusi varmaan tuossa joulukuun puolivälissä, kun joulu vietetään sitten muualla. Meillä on valkoinen joulukuusi ja siihen joulunpunaisia koristeita. Haaveilen kyllä vähän vihreästä kuusesta valkoisilla koristeilla, mutta taidetaan kuitenkin mennä tuolla valkoisella mikä meillä jo on.


10. Jouluaskarteluvinkki?
Lumiukkosoppa on kiva jouluinen pikkuvieminen, ja ohjeen löydät täältä.

Lakanat // metallikoriNappasin nämä kysymykset mukaani bloPPshop-blogista, napatkaahan tekin nämä mukaanne tästä!

Löytyikös tuosta kollaasista joitain lemppareita?

Lisää jouluisia koristeita löydät täältä.

Kaikki postauksen kuvat on lainattu täältä.
Sis. mainoslinkkejä