KIVA JA ILMAINEN MENOVINKKI LAPSIPERHEILLE TAMPEREELLA

Nyt kyllä täytyy vinkata teillekin yhdestä kivasta ja ilmaisesta menovinkistä Tampereella, jos kaipaatte kivaa tekemistä vaikka sadepäivälle. 

Me ajeltiin tänään räntäsadetta pakoon Tampereen Hervantaan Poliisimuseoon, joka on kaikille avoin ja ilmainen. Museo sopii tietenkin kaiken ikäisille vierailijoille, mutta siellä on otettu lapsivieraat tosi hyvin huomioon, ja lapsille löytyy monenlaista puuhasteltavaa. Ihan ekaksi kannattaakin suunnata lastenosasto Pokelaan, sillä sieltä löytyy pikkuisille vierailijoille poliisiasuja. Onhan tuommoinen asu päällä nyt ihan eri juttu kiertää museota, haha!

Museossa kerrotaan poliisin historiasta Suomessa ja siellä on esillä erilaisia poliisin työvälineitä. Lasten kanssa me keskityttiin ihmettelemään lähinnä käsirautoja, poliisiautoja ja muita neljävuotiasta kiinnostavia juttuja, mutta ne parhaat palat löytyi kyllä sieltä Pokelasta. Olin jo etukäteen netistä lukenut, että Poliisimuseossa voi selvittää Orava Ovelaisen salasanan vihjeiden perusteella ja tuota Veikko tietenkin kovasti odotti. Niinpä me napattiin eka vihje Pokelasta ja seikkailtiin läpi museon vihjeitä etsien tarkkasilmäisen pikkupoliisimme johdolla. Salasana selvitettiin ja tehtävä oli ratkaistu!

Me oltiin varattu käyntiin tunnin verran aikaa, mutta lopulta oltiin siellä puolitoista tuntia, eikä Veikko olisi millään malttanut lähteä vielä silloinkaan pois. Kannatti siis käydä ja mennään varmasti uudelleenkin!

Meillä on nyt arvatenkin loppupäivä leikitty poliisileikkejä, ja heti kotipihaan ajettaessa Veikko tarkkaisilmäisenä tutkikin lumista maata, hmmm… Mitähän jälkiä tässä on, nyt tarvitaan johtolankaa!

Loppuun täytyy vielä vinkata, että nuo Crocsin Colorlite saappaat, mitkä Veikollakin on näissä kuvissa jaloissa, on tällä hetkellä Crocsin verkkokaupassa puoleen hintaan, ja siitä hinnasta saa vielä lisäksi -25% alen koodilla CROCSFI25 (kuten muustakin valikoimasta). Nuo kengät on ihan loistavat justiin näille keleille, joten kannattaa käydä kurkkaamassa miten kokoja on vielä jäljellä. Kengät löydät täältä.

Onkos teistä joku käynyt Poliisimuseossa?


Sis. mainoslinkin