VALOA PIMEÄÄN: IHANA LUMI!

Toppahaalarit Molo* // Hatut Gugguu // Kengät Crocs*

Vaikka olenkin luonteeltani optimisti, enkä jaksa jäädä harmittelemaan asioita, joille en itse voi mitään, niin täytyy silti myöntää, että kyllähän tuo loppusyksyn pimeys vie voimia.

Meillä osuu kuitenkin tähän syksyn kaamosaikaan paljon kivoja piristäviä juttuja, tuntuu, että melkein kaikki meidän perheen juhlapäivät aina synttäreistä hääpäivään osuukin tähän loppuvuoteen. Viikonloppuna meillä on myös Lumoblogien pikkujoulut Helsingissä, ja koska Helsinkihän on jo ihan lähellä Tukholmaa, niin me käydään samalla reissulla myös vaaria moikkaamassa, haha. Pikkuinen laivamatkakin tuntuu nyt mukavalta vaihtelulta arkeen, ja vaikka en oikeastaan edes ole mikään risteilyihminen, niin aika paljon odotan jo sitä joulubuffetia!

Paras piritys tähän kaamosaikaan on kyllä lumi! Miten ihanan valoisaa ja niin jouluista. Ja aika kivaa on myös se, että vihdoin sai ottaa käyttöön talvikamppeet ja jemmassa odottaneet talvilelut. Tuo Ellokselta saatu lumipotkulauta osoittautui kyllä ihan hitiksi!

Marraskuun #lumohaaste on Valoa pimeään, eli keinoja, kuinka kukistaa kaamos. Tämä postaus on mun vastaus tähän haasteeseen. Meillä piristetään kaamosaikaa pienillä juhlahetkillä, jotka tähän loppuvuoteen osuvat, ja nyt vaan toivotaan, että tämä lumi pysyy maassa, sillä tällä hetkellä ei kaamos vaivaa yhtään!

Tällä kertaa en haasta nyt ketään erikseen, mutta napatkaa ihmeessä haaste mukaan tästä. Oman haastepostauksen voi käydä linkkaamassa Lumojen Facebook-sivulle, ja ensi kuussa me valitsemme postausten joukosta suosikkimme, joka julkaistaan Lumoblogien sivuilla.

Tykätäänkö teillä lumesta?


Lego joulukalenterit on arvottu, ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkejä Birgit Biggen pilttuusta ja Eewis4. Onnea voittajille, teille on lähetetty sähköpostia!

*Saatu blogin kautta

Postaus sis. mainoslinkin