STAR WARS HUUMAA

Joko teillä kuljetaan mustaan viittaan pukeutuneena valomiekka kädessä? No ei meilläkään, mutta moneen kertaan sitä valomiekkaa ja Star Wars asua (Darth Vader, toim. huom) on toivottu ja viimeistään lelukauppakäynneillä on Tähtien Sota teema käynyt hyvinkin tutuksi lapselle. Ja äiti on tietty joutunut googlettamaan kiperiä kysymyksiä hahmojen nimistä ja muista jutuista, sillä en ole tainnut katsoa yhtään Star Wars elokuvaa!

Itse elokuvista meidän neljävuotias ei tietenkään tiedä vielä mitään (vaikka Star Wars animaatiosarja onkin jo Netflixistä bongattu), ja varmasti tämän ikäisille Star Wars onkin vain yksi kiva lelusarja muiden joukossa. Ainakin meillä tuo fanitus pyörii pitkälti lelukaupassa nähtyjen tuotteiden ympärillä ja monen moista aiheeseen liittyvää lelua on toiveissa, haha.

Mutta mikähän siinä Star Warsissa sitten on ihan parasta, kysytäänpä lapselta itseltään!

Mikä Star Warsissa on kivointa?

Kaikki!

Kuka on sun lemppari Star Warsissa?

Jedi.


Miksi justiin Jedi?

No kun se on hyvis. 


Onko sulla jotain Star Wars juttuja?

Mulla on Star Wars pusero ja kengät ja Legoja. Ja mä haluaisin sellasen robotin missä on kaukosäädin. Koska sä äiti ostat mulle sellasen? Sen nimi on kaksjalkanen, siinä on ohjain. Se menee sinne mihin sitä ohjataan. Koska mä saan Star Wars valomiekan ja puvun?

Arvaa mistä mä tykkäisin? Niistä kaikista ohjelmista mitä sä et anna mun kattoa! Mä oon kyllä joskus kattonut Star Warsia Netflixistä! Se ei kyllä oo tarkoitettu koululaisille vaan ihan pienille.


Jos meidän perhe olisi Star Warsista, niin keitä me oltaisiin?

Mä olisin leijona (Chewbacca, toim. huom)! Pikkuveli Jedi, äiti musta Star Wars (Darth Vader, toim. huom) ja iskä sotilas.


Aikamoisen kuuloinen Star Wars perhe kyllä oltaisiin, haha! Tuosta kaksjalkasesta meillä on muuten puhuttu kesästä asti, ja aika kauan kesti, ennen kuin tajusin mistä on kyse. R2-D2 on meillä nimetty kaksjalkaiseksi, ja vaikka nykyään on tuo oikeakin nimi tiedossa, niin lapsen keksimällä nimellä monesti vielä mennään, hah.

Joulukuussa tulee elokuviin Disneyn uusin Star Wars elokuva, joka aloittaa kolmannen trilogian. 

Nyt onkin aika otolliset ajat kaiken kokoisille Star Wars faneille, sillä kaikenlaista teemaan liittyvää tuotetta löytyy aina Legoista lakanoihin ja kauko-ohjattavista leluista jugurtteihin ja joulukalentereihin.

Myös Crocs on yksi onnekkaista lisenssin haltijoista, joka on päässyt toteuttamaan Disneyn kanssa hauskan Star Wars malliston. Pojat saivatkin Crocsilta testiin kauden hittikengät, ja Veikko valitsi itselleen vilkkuvat Jedi Clogit ja pikkuveljelle pirteän oranssit BB-8 Clogit. Veikko kuskasi omansa päiväkotiin, mikä tietenkin sopi hyvin, sillä siellä kengät pääsevät päivittäiseen käyttöön. Aika monella muullakin näyttää olevan Crocsin Clogit päiväkodissa sisäkenkinä!

Osa malleista on tosiaan vilkkuvia, kuten nuo Veikonkin kengät ja vaikka meillä onkin ollut jo useammat vilkku-Crocsit, niin aina ne vaan ilahduttaa yhtä paljon.

Tuohon kollaasiin keräsin omia lemppareitani, mutta kaikki kengät löydät Crocsin verkkokaupasta. Star Wars mallit löytyvät myös Helsingin, Vantaan, Turun, Lempäälän ja Kuopion Crocs Storeista.

Onko Star Wars huuma ennättänyt teille?

Yhteistyössä Crocs

Sis. mainoslinkin