TALVEN IHANIMMAT TOPPATAKIT

Huh heijaa, onpa kivaa olla taas kotona! Lähdin lauantaina jo ihan aamusta junalla Helsinkiin Lumoblogien pikkujouluihin, ja siitä sitten jatkettiin perheen kanssa laivalle ja Tukholmaan vaaria ja enoa moikkaamaan. Merellä oli aika tuulista mennen tullen ja vieläkin on vähän sellainen olo, kuin laiva keikuttaisi, vaikka ollaankin jo kotona, hah.

Palaan noihin pikkujouluhommeleihin sitten myöhemmin, mutta tänään vähän asiaa näistä poikien superihanista toppatakeista. Saatiin jokin aika sitten Babyshopista nuo Mini Rodinin parkatakit, ja vaikka kauhean talvista ei nyt tällä hetkellä olekaan, niin sen verran kylmä kuitenkin, että ollaan otettu takit jo käyttöön. Viikko sitten saatiin muutama päivä nauttia lumisesta ja ihanan jouluisesta maisemasta ja nämä postauksen kuvatkin on noina päivinä napattu.

Meillä on joka talvi ollut ulkoiluvaatteiden (eli toppahaalarin) lisäksi myös toppatakki vähän siistimpää menoa varten ja varsinkin tämmöisenä leutona talvena nuo toppatakit onkin tosi kätevät, kun haalari on varsinkin kauppa-asioilla vähän liikaa, mutta ohuemmillakaan vaatteilla ei enää tarkene. Ja toppatakilla pärjää tietty kovemmillakin pakkasilla, kun alaosaksi pukee lämpöiset toppahousut.

Veikolla on Mini Rodinin Siberian Jacket Dk Blue ja Viljamilla Mini Rodinin Siberia AOP Jacket Green. Ihan niinkuin Mini Rodinin toppahaalaritkin, on nämä takit ihan superlämpöisen tuntuiset ja takeista löytyy kaikki talvivaatteelle toivottavat ominaisuudet. Takit on veden- (vesipilari 10 000mm) ja tuulenpitävät ja saumat on teipattu. Hupun saa irroitettua, samoin hupun reunassa kiertävän karvareunuksen. Mä ainakin oon tykännyt nuo karvat irroittaa pesun ajaksi, niin pysyvät varmasti parempina. Takeista löytyy myös kivasti heijastimia, ja tässä, kuten viime vuodenkin mallissa on tuolla takin helmassa hauska Mini Rodini heijastinlogo.

Mini Rodinilta löytyy myös toppahousuja, jos haluaa mätsätä alaosan samalla merkillä.

Tänään vietetään Cyber mondayta, ja Babyshopillakin on aika kivat tarjoukset tämän päivän ajan! Valitettavasti alekoodit eivät käy Mini Rodiniin, mutta Babyshopista löytyy tosi paljon kivoja merkkejä, joten kurkkaa ihmeessä alekoodit täältä.

Ja loppuun vielä yksi kiva juttu. Arvatkaapas mitä mukavaa olen teille puuhastellut… Huomenna starttaa Karkkipurkin oma joulukalenteri! Viimeksi blogissani oli joulukalenteri vuonna 2013 ja se olikin supersuosittu, joten innoissani jo odottelen huomista ja joulukalenterin ekaa luukkua.

Mitäs tykkäsitte poikien toppatakeista?


Yhteistyössä Babyshop