LUUKKU 3: KURKISTUS MAKUUHUONEESEEN & ALEKOODI

Nyt on aika avata joulukalenterin kolmas luukku, josta löytyykin mukava sisustukseen liittyvä alekoodi!

Sitä ennen, kurkataan kuitenkin vähän meidän minttuiseen makuuhuoneeseen. Tykkään, että makkarissa on rauhallinen tunnelma, ja sen takia meillä on siellä myös aika simppeli sisustus. Meillä ei ole muuten koskaan ollut tietokonetta makuuhuoneessa, ja makuuhuoneen telkkaristakin luovuttiin jo kymmenen vuotta sitten, kun muutettiin meidän edelliseen kotiin. Voisikohan vielä oppia jättämään kännykän yöksi makuuhuoneen ulkopuolelle…

Aika yksinkertaisella linjalla mennään, huoneesta löytyy ison parisängyn (ja tällä hetkellä pinnasängyn) lisäksi kampauspöytä ja lattialla seisova peili, eipä oikeastaan paljon muuta. Tällä hetkellä huoneessa ei ole verhojakaan, sillä kesällä ikkunoiden pesun jälkeen ilme näyttikin paljon raikkaammalle ilman harmaita pellavaverhoja. Vaaleat verhot tuonne ikkunaan varmasti jossain vaiheessa hommataan, ja jos tuonne huoneeseen ilmestyisi jostain lisää neliöitä, niin jokin ihana tuoli nurkkaan nököttämään olisi myös aika kiva.

Ettei homma mene kuitenkaan ihan tylsäksi, niin jotain vähän hassua pitää sisustuksesta löytyä. Meidän makkaria piristää valkoisen ja harmaan lisäksi suloinen minttu, jota löytyy tapetista ja muutamasta pienestä leikkisästä yksityiskohdasta. Mun vinkki (jos meidän sisustustyylit osuu yksiin) on pitää silmät auki erityisesti lapsille suunnatuissa sisustusjutuissa, sillä niistä saattaa bongata hauskoja sisustuselementtejä myös muualle kotiin!

Uusin yksityiskohta tuolla meidän makkarissa onkin MaxPlaylta saatu hauska Tresxicsin pilvinaulakko, jonka mukana tuli seinään liimattavia (ja helposti irroitettavia) pisaran muotoisia kangastarroja. Mulla olikin tuohon vaatehuoneen oven viereiseen seinään ollut hakusessa joitain koukkuja tai naulakko, ja tämä kyllä sopii justiin hyvin meidän makuuhuoneeseen.

Mulla oli meidän edellisessä kodissa makuuhuoneessa muutamia koukkuja seinällä ihan sitä varten, että sain pitää niissä lempparilaukkuja esillä (koska oon maailman laiskin laukunvaihtaja, ja raahaan aina samaa kassia matkassa, haha) ja tänne kotiin ei sellaisia ollut vielä tullut laitettua. 

Nyt löytyy naulakko niille laukuille tai vaikka kaulakoruille. Enää täytyisi löytää ikkunaan ne verhot, mutta taitaa tää olla mun lempparihuone jo nyt.

Ja nyt siihen joulukalenterin kolmannen luukun alekoodiin! 

MaxPlay tarjoaa -15% alennuksen kaikista Tresxics-tuotteista koodilla: KARKKIPURKKI

Keräsinkin tuohon alle vähän maistiaisia valikoimasta, mutta kannattaa kurkata kaikki tuotteet MaxPlayn verkkokaupasta. Aivan ihania sisustustuotteita piristämään lastenhuonetta, mutta myös vaikka työhuoneessa tai eteisessä nuo naulakot, koukut, tai talohyllyt toimivat kyllä oikein hyvin.

Mitäs tykkäsitte meidän makkarista? Entäs suloisista Tresxics-tuotteista?


Yhteistyössä MaxPlay