HEI HEI VUOSI 2015, TERVETULOA UUSI VUOSI!

Ihanaa uutta vuotta 2016!

Vuosi 2015 oli meille hyvä ja onnellinen, mutta siinä missä edellinen vuosi oli täynnä huikeita juttuja ja unelmien täyttymyksiä, on kulunut vuosi ollut melko tasaista taaperrusta, aika tavallista ja arkista siis.

Suurimman osan vuodesta haukkasi kuopuksen vauvavuosi, mikä jää tärkeimpänä ja ihanimpana vuodesta mieleen. Loputonta matkakuumetta päästiin lääkitsemään keväällä, kun tehtiin pikkuinen roadtrip Ruotsin halki Tanskaan Legolandiin, mutta muuten reissattiinkin aikalailla vaan kotimaassa. Veikko aloitti syksyllä osapäiväisenä päiväkodissa ja mä jatkoin kotona työhommia samalla pikkutaaperoa hoitaen. Kulunut vuosi toi meille myös surua ja haikeutta, kun kaksi koiralaumamme vanhinta siirtyivät sateenkaarisillalle.

Innolla ja toiveikkaana jään odottamaan, millainen alkaneesta vuodesta meille tulee, ja millainen me siitä meille tehdään. 

Postauksen kuvituksena on palasia meidän vuodesta 2015 ♡

Edit. Nyt oli ihan pakko vielä lisätä loppuun yksi alevinkki, johon törmäsin! Varmaan moni ei tähän aikaan vuodesta mieti lelujen ostoa, en mäkään, mutta en voinut vastustaa superhyviä tarjouksia. Ainahan tulee synttäreitä, ja tietty voi jemmata jo vaikka tulevan joulunkin varalle. Käykää siis kurkkaamassa, jos superhyvä leluale kiinnostaa!

Ihanaa uutta vuotta 2016!


Sis. mainoslinkin