VUOSI 2015: ASUJA JA TOP 5 POSTAUKSET

Meillä alkoi tänään pitkästä aikaa arki, ja nyt onkin vähän totuttelemista taas tähän normaaliin rytmiin myöhään valvottujen öiden ja pitkien ja hitaiden aamujen jälkeen. Vaikka ihan mukavalta kyllä tuntuu loman jälkeen palata taas tuttuun arkirytmiin. Tuntuu ihan hassulle, että nyt arkeen palattua tuntuu blogillekin taas löytyvän paremmin aikaa, kun taas parin viikon lomalla ei juuri konetta ehtinyt availemaan, haha. Mutta niinhän sen tietty kuuluu mennäkin, että lomalla puuhastellaan yhdessä kivoja asioita, ja koneella ehtii kököttää yksinään sitten myöhemmin.

Palataan vielä hetkeksi viime vuoteen, sillä keräsin tuohon alle koostetta viime vuoden asuita ja kurkataan myös vähän statistiikan puolella.

Vuoden 2015 TOP 5 luetuimmat postaukset:

1. MINI RODINI AW15 TOPPAA

Sain Mini Rodinilta ennakkoon blogissa julkaistavaksi talven toppamalliston kuvia, ja tuo postaus oli ehdottomasti ylivoimainen ykkönen viime vuoden luetuimpien postausten joukossa. 

2. RYHMÄ HAU SYNTTÄRIT

Toiseksiluetuimmaksi postaukseksi kipusi poikien 1 ja 4-v synttäripostaus, jota juhlittiin Ryhmä Hau teemalla.

3. SNOW ANIMALS – SOVITUSKUVISSA MOLON HAALARIT

Molon toppamallisto on yksi talven odotetuimpia, joten odotetusti myös sovituskuvat kiinnostivat. 

4. MITEN PITÄÄ PIKKULEGOT JÄRJESTYKSESSÄ?

Pikkulegoja joka paikassa! Kuulostaa varmasti tutulle, ja ehkä sen takia moni kävi kurkkaamassa, miten meillä pidetään pikkulegot järjestyksessä.

5. 20 KUVAA JA MUUTAMA SANANEN MUUMIMAAILMASTA

Kotimaan menovinkit kiinnostavat aina, ja Muumimaailma-postaus löytyykin viime vuoden suosituimpien joukosta.

Blogi on varmasti tutun näköinen tuttuine aiheineen tänäkin vuonna, mutta alkaneen vuoden pääpaino tulee varmastikin olemaan vaatteissa (varsinkin lasten, mutta myös omissani) ja sisustuksessa. Asu- ja kotikuvia siis luvassa, ja tietty ripaus arkea, menovinkkejä, uusia mallistoja ja muita tuttuja juttuja mukana myös.

Löytyikös asukuvista lempparia?