MITÄ MEILLÄ LUETAAN ILTAISIN JA LISÄALEKOODI!

Meillä oli lasten joululahjatoiveissa pari uutta kirjaa, ja muutaman Joulupukki toi yllärinäkin. Ihanaa saada vaihtelua iltasatuhetkiin! 

Meidän iltahommiin kuuluu joka ilta satujen luku, ja aika nopskaa nuo kaapista löytyvät tutut kirjat alkaa kyllästyttää (lukijaa siis, lapsethan jaksaa niitä samoja kuunnella illasta toiseen…), joten tosi kiva saada vähän uutta luettavaa.

Mutta mitä meillä nyt on sitten luettu? No uudet kirjat ahmittiin tietenkin ekana kaikki läpi, ja sen jälkeen on joka ilta toivottu uudelleen ja uudelleen Tatun ja Patun ihmeellistä joulua… Että se siitä vaihtelusta, haha! 

Meillä on aikaisemmin ollut Tatu ja Patu kirjoja kirjastosta lainassa, ja tuo on nyt eka Veikon oma Tatu ja Patu kirja. Sarjan kirjat on kyllä tosi hauskoja, ja saavat aikuisellekin hymyn huulille, mutta siinä missä lapsi hekottaa samoille vitseille illasta toiseen, voisin mä lukea välillä jo jotain muutakin, hah. 

Noista kuvissa näkyvistä kirjoista Lennokas – Satuja, jotka saivat siivet ja Ihan täysi tonttu! on saatu kustantajalta viime vuoden puolella, ja varsinkin tuota joulukirjaa on meillä luettu paljon. Siinä on joulukalenterimaisesti jouluinen lastenruno joulukuun jokaiselle päivälle jouluaattoon asti, mutta me luettiin joulukuussa kirja monta kertaa kannesta kanteen. Ajattelinkin laittaa sen nyt vähäksi aikaa jemmaan, ja otetaan se sitten ensi jouluksi taas esille. (Täytyisiköhän tuolle Tatulle ja Patulle tehdä sama homma, heh).

Yksi Veikon lemppari on ollut tuo Kapteeni Krokon aarre, jonka yhdeltä aukeamalta löytyy hauska pohjapiirrustus nippelitietoineen Kapteeni Krokon merirosvolaivasta. Nuo Miinat ja Manut on myös Veikon pitkäaikaisia suosikkeja, ja vaikka itse en tykkää niistä yhtään, ostin nyt taas pari uutta jouluksi. Noiden mukana tuli onneksi cd-levy, jolta ne voi kuunnella, hah.

Näistä joululahjakirjoista mä itse taisin odottaa eniten tuota Kani joka tahtoi nukahtaa -kirjan avaamista, sillä tuon maailman myydyimmän iltasatukirjan kerrotaan olevan meditatiivinen satu, joka nukuttaa niin lapsen, kuin aikuisenkin! Me ollaan ehditty lukea tätä vasta kerran joululomareissulla, eikä ainakaan ekalla kerralla kirja tuottanut toivottua tulosta, mutta vielä mulla on odotukset tämän kohdalla korkealla, haha!

Ja sitten kiva alevinkki! Koodilla: ALE20 saa -20% lisäalen House of Brandonin alevalikoimasta! Keräilin tuohon alle omia lemppareitani, valikoimaa on vielä tosi kivasti jäljellä, mutta osasta on enää hajakokoja, joten kantsii käydä nopskaa keräilemässä omat suosikit talteen. Tuo koodi on voimassa sunnuntaihin asti. Naisten aletuotteet löydät täältä.

Mitkäs teidän iltasatulempparit on?


Sis. mainoslinkin