2 X KOOTD JA PARI ALEVINKKIÄ

Mitäs tykkäätte Karkkipurkin uudesta bannerista? Vaikka se edellinenkin oli mun mielestä tosi kiva, niin vähän kaipasin jo vaihtelua siihen. Tuo uusi on mun mielestä ihan supersöpö, ja niiin ihanan värinen! Ekahan toki taas mietin, että vaihteeksi musta banneri voisi olla kiva, mutta päädyn lopulta aina värikkäämpään vaihtoehtoon, hah.

Lupasin tälle vuodelle entistä enemmän lastenvaatejuttuja tänne blogiin, joten tässä pari poikien samisteluasua viikonlopulta.

Pikkuveli: Pipo Gugguu // Haalari Molo Pyxis // Kintaat Reima // Kengät Kavat

Isoveli: Pipo Gugguu // Haalari Molo Polaris // Lapaset joulupukilta // Kengät Crocs

Ihanaa, kun saatiin vihdoin pakkasta (no joo, pikkupakkanenkin olisi kyllä riittänyt) ja nuo Babyshopista saadut Molon haalarit ovat päässeet kovaan käyttöön. Babyshopissa onkin muuten aleprossat kasvaneet, joten kannattaa käydä kurkkaamassa alevalikoimaa! Meillä on noihin haalareihin Gugguun mustat pipot, mutta nuo burgundyt on myös tosi kivat haalareiden kanssa.

Etukäteen vähän mietin, että mitenkähän arka tuo Molon ihana snow animals kuosi on käytössä, mutta ainakin näillä pakkaskeleillä haalarit on kyllä pysyneet ihan hyvin puhtaina, vaikka niitä tietenkin ihan normaalisti saakin käyttää ja leikkiä. Vaikka pohjaväri on vaalea, niin kuvio on kuitenkin sen verran kirjava, ettei ihan jokainen auton kuraoveen pyyhkäisy näy, kuten yksivärisissä näkyisi.

Paidat Aarrekid // Housut Gugguu

Tilasin noiden hauskojen Aarrekidin Rainforest-paitojen kaveriksi pojille Gugguun housut, isommalle nuo burgundyt ja pienemmälle tilasin ensin vihreät 86cm koossa. Ne olikin ihan jättisuuret, ja kokoa 80cm käyttävällä ei kyllä pysynyt edes jalassa, mutta onneksi löysin vielä 80cm kokoiset housut toisessa värissä ja pojat saavat nyt samistella samanvärisissä vaatteissa. Aika reilu muuten tuo 80cm kokokin on, menee varmasti pitkään, vaikka ihan pidettävä on jo nyt.

Ja sitten pari alevinkkiä!

Crocsilla on voimassa vielä tänään sunnuntaina kampanja, ”Osta kaksi ale-tuotetta saat kolmannen kaupan päälle!”, ja tuo Karkkipurkin lukija-alekoodi: CROCSFI25 toimii edelleen, joten loppusummasta saa tuolla koodilla vielä -25% alennuksen! Crocsille pääset tästä. Suosittelen todellakin kurkkaamaan, sillä tuo ale on kyllä jo ihan huikea!

Finnish Design Shopissa alkoi vihdoin odotettu ale, ja tuohon alle keräsin omia lemppareitani. Noita Legon säilytysrasioita meiltä löytyykin, ja ne on kyllä tosi kivat sisustuksessa, mutta vetää myös tosi paljon tavaraa sisäänsä. 

Mitäs tykkäsitte asuista?


Sis. mainoslinkkejä