UUTTA LASTEN MAKKARISSA (SIS. ALEKOODIN)

Arvatkaapas mitä mä oon tehnyt eilen? Raahasin tuon pinnasängyn meidän makkarista naapurihuoneeseen, lasten yhteiseen makuuhuoneeseen. Viime yö oli ensimmäinen, kun pojat nukkuivat yhteisessä huoneessa yhdessä, aika jännää. Veikko illalla kyselikin, että voisiko tuosta pinnasängystä ottaa laidan jo pois, että pikkuveli voisi sitten yöllä kömpiä hänen kainaloon. Niin söpöä! Kirjoittelen ihan omassa postauksessa myöhemmin näistä meidän unikouluhommista, ja miten tämä perhepedistä omaan sänkyyn, ja siitä edelleen omaan huoneeseen oikein sujui, mutta kurkataan tänään vähän miltä tuolla huoneessa nyt näyttää.

Etukäteen vähän jännäsin, meneekö tuo pieni makuuhuone kovin ahtaaksi, kun sinne viedään toinen sänky, mutta ihan kivasti se sinne sopii, eikä edes tuo Ikean lipastojärkäle tee tilasta mitenkään superahdasta, vaikka sen kyllä haluaisinkin saada tuolta pois, kun vaan saan järkättyä lipaston sisällä oleville vaatteille toisen paikan. Kalusteille ei siis tässä vaiheessa ole mitään muutosta tulossa, mutta muuten pientä kivaa uutta on huoneeseen tiedossa.

Meillä on tässä viime viikkojen aikana vähän yksi jos toinenkin tavara vaihtanut huonetta, ja tänne lasten makuuhuoneeseen teetetty harmaa-keltainen matto on tällä hetkellä leikkihuoneessa ja tänne tilasin nyt uuden harmaa-valkoisen maton.

Muutakin uutta löytyy makuuhuoneesta, sillä saatiin Lilla companylta muutamia kivoja sisustusjuttuja, nuo hauskat Tellkiddon paperipussit, ja nuo pinnasängyn edessä nojaavat printit, joista toinen on myös Tellkiddon, toinen EEF Lillemorin.

Nyt kun saatiin tuo pinnasänky paikoilleen ja saadaan pian se uusi mattokin, niin voidaan laittaa printit seinälle ja katsotaan mihin paperipussit asettuvat. Luulen kyllä, että taidan omia tuon pilkullisen paperipussin meidän aikuisten makuuhuoneeseen, hah!

Nuo paperipussit on paitsi ihanan näköiset, myös supertilavat, nyt nakkasin toiseen lasten pehmolelut (ja samalla sain vapaaksi leikkihuoneesta ison laatikon muuhun käyttöön) ja toisessa on nyt lasten vilttejä. Noissahan voi kyllä säilyttää ihan vaikka mitä, leikkihuoneessa vaikka roolivaatteita tai leluja, muualla kodissa vaikka tyynyjä, vilttejä, vaatteita, laukkuja tai ihan mitä vaan. Olisi muuten kiva kuulla teiltä, keillä näitä pusseja on, että mitä te niissä säilytätte?

Noiden meille tulleiden Superheron ja Dotsin lisäksi Tellkiddon paperipusseista löytyy muitakin kuoseja, ja näiden lisäksi Lilla companyn Koti & Sisustus -osastolta löytyy myös valikoima kauniita printtejä, ja nyt ihan uutena myös ihania Frank & Poppy merkin tuotteita. Lilla company tarjoaakin nyt lukijoilleni -15% alennuksen kaikista Koti & Sisustus -osaston tuotteista koodilla: KARKKI

Koodi on voimassa 21.1.2016 asti.

Tältä näyttää lasten makuuhuoneessa nyt, mutta palataan pian huoneeseen uudessa postauksessa, kun saadaan uusi matto lattialle (joka on muuten iiihana!), printit seinälle ja tavarat muutenkin paikoilleen. Näiden lastenhuoneiden kanssa puuhastelu on vaan ihan parasta!

Mitäs pidätte Tellkiddon paperipusseista, tai lastenhuoneen uusista printeistä?

Ps. En yhtään huomannut kuvia ottaessa, että yksi karvakuono on livahtanut Veikon sängyn alle nukkumaan. Jos siis ihmettelitte jättisuuria villakoiria sängyn alla, niin se on vaan meidän Vuokko-westie, hah!

Yhteistyössä Lilla company