JÄÄLLÄ

Alkutalvesta oli leutoa, eikä jäistä tietoakaan ja sitten iski megapaukkupakkaset. Vaan tänään ei ollut tekosyitä jättää lähtemättä jäälle, joten pakattiin kassiin luistimien lisäksi termospullollinen kuumaa mehua ja hurautettiin läheiselle luistelukentälle. Yllätys olikin suuri, kun pienen alkuhaparoinnin jälkeen Veikko pysyikin ihan itse luistimilla pystyssä ja pääsi jo ihan luistelemaankin. Eli viiletti jäällä hienosti, pyörähteli ja hyppi, kuten hän asian kotona iskälle selosti, haha. 

Huomenna otetaan luisteluretki uusiksi, ja ensi viikolle on jo suunnitteilla reissu urheilukauppaan mailan ja kiekon ostoon. Mutta olipa varusteet tänäänkin aika kohdillaan, kun päätä suojaamaan laitettiin Geffer groupilta saatu supercooli Crazy Safetyn hai-kypärä. Parhaimmillaan kypärä on varmasti ilman pipoa pyöräillessä, ja päiväkotiin itseasiassa täytyykin hommata varsin luisteluun tarkoitettu kypärä, mutta kiva oli päästä jo talvella testaamaan hauskaa uutta kypärää.

Tänään oli muuten aivan ihana talvipäivä, kirpakka pakkassää, jalkojen alla narskuvaa lunta ja kirkas auringonpaiste. Vaikka välillä vähän paleltaakin, niin ihanaa, kun on kunnon talvi!

Ihanaa lauantai-iltaa!