POMPIN ALEASU JA PARI ALEVINKKIÄ

Pomp De Luxilla on mun mielestä tosi kivaa perusvaatetta pojille, justiin sellaista vaatetta mikä käy moneen tilanteeseen. Oonkin yleensä Pompin alesta ostanut Veikolle trikoopaitoja ja collegehousuja, mutta tällä kertaa sopivat koot olikin ehtinyt loppumaan. Pieniä kokoja oli vielä jonkin verran jäljellä, ja tilasin Viljamille pari pitkähihaista paitaa ja parit collarihousut 86cm koossa. Poika käyttää tällä hetkellä 74-86cm vaatteita vähän merkistä riippuen (Pompilta nyt koko 80cm käytössä) ja nämä on vielä sen verran reiluja, että jäävät nyt odottelemaan, kunnes otetaan isompaa kokoa käyttöön.

Soviteltiin vaatteita Conversejen kanssa, ja vinkkinä, että tämä keskitalvi on ihan parasta aikaa varustautua kevään ja kesän tennarikauteen, sillä justiin nyt löytyy nuo klassiset tummansiniset, valkoiset ja mustat Converset -50% alennuksella täältä! Myös vauvojen suloiset First Star Conversetossut on nyt -50% alessa. Ja vielä lisää -50% Converseja lapsille eri väreissä löytyy täältä, sekä naisille täältä. Sesonkivärejä monesti onkin alessa, mutta harvemmin tuota tummansinistä, mustaa tai valkoista, joten kantsii kyllä hyödyntää tuo superhyvä ale!

Ja vinkkaan vielä toisestakin (kesä)kenkäasiasta, sillä Crocsin loppualessa on nyt nuo iiihanat (kovasti Tory Burcheja) muistuttavat balleriina -70% alessa! Näitä löytyy kolmessa värissä ja kaikista näytti olevan vielä kivasti kokojakin jäljellä.

Loppuun vielä Elloksen aleen -50% lisäalekoodi 335406, joka käy www.ellos.fi/ale/löydöt osaston aletuotteisiin (pienin toimitettava tilaus on 25 euroa). Alennus tulee näkyviin kun siirryt kassalle.

Kivaa tiistai-iltaa!


Sis. mainoslinkkejä