UUSI MATTO, JOKA NIMETTIIN KARKKIMATOKSI

Lasten makuuhuone kaipasi pientä päivitystä, kun kuopuksen pinnasänky siirrettiin sinne. Aikaisempi keltaharmaaraidallinen matto siirrettiin leikkihuoneeseen ja makkariin löytyi uusi hauska salmiakkikuvioinen matto Elloksen valikoimasta. Isompi pojista tuumasikin nauraen, kun levitettiin uutta mattoa lattialle, että ”Äiti, mä haluun syödä sen!”, ja nimettiin matto nyt virallisesti Karkkimatoksi, haha!

Palataan tähän lasten makkariin vielä myöhemmin tällä viikolla, kun saadaan kaikki muutkin jutut paikoilleen, mutta en malttanut olla vilauttamatta tätä uutta mattoa heti, kun saatiin se paikoilleen.

Tuo matto on kyllä tosi kiva mun mielestä, ihanan leikkisä lastenhuoneeseen ja tuo kivan reipasta ilmettä huoneeseen. Tykkään myös kovasti tuosta meleeratusta värityksestä, joka tuo kivasti eloa mattoon. Tätä samaa salmiakkikuosia muuten löytyy Ellokselta ainakin pussilakanaseteissä ja tapeteissakin (joista löytyy aivan ihanat värit)! Pussilakanasetit toisessa sävyssä voisivatkin sopia kivasti tänne makuuhuoneeseen.

Itse tykkään, että puuvillamatot on varsinkin näin lapsi- ja koiraperheessä kaikkein käytännöllisimmät ja myös näteimmät. Olohuoneessakin ollaan luovuttu nukkamatosta, ja tällä hetkellä sielläkin on puuvillamatto (ainakin toistaiseksi, löysin nimittäin ihan täydellisen villamaton sinne, joka löytyykin tuolta postauksen lopusta). 

Tämä meidän uusi salmiakkikuvioinen matto on muuten juuri nyt -30% tarjouksessa Elloksella!

Keräsin tuohon alle omia lemppareitani Elloksen mattovalikoimasta, mutta kannattaa kurkata Elloksen sivuilta koko valikoima, sillä mattoja löytyy sieltä paljon, ja hinnatkin ovat varsin kohtuulliset! Osa matoista olikin kivassa tarjouksessa, mutta koodilla: 335403 saa nyt -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta. (Koodi käy normaalihintaisiin vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin, kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, tapetteihin ja mattoihin. Koodi ei käy Ei alennusta -tuotteisiin) 

Mun piti katsoa vain puuvillamattoja lasten makuuhuoneeseen, mutta vahingossa ajauduin villamattojen puolelle, enkä nyt saa mielestäni tuota vasemman yläkulman (ja oikean alakulman) mattoa! 1. Visalia 100% villaa // 2. Nicole 100% puuvillaa // 3. Jackie 100% puuvillaa  // 4. Joanna 100% puuvillaa // 5. Nevada 100% puuvillaa

Kaikki kollaasin puuvillamatot ovat kokoa 140x200cm ja villamatot 170x240cm, mutta näitä mattoja löytyy myös muita kokoja (puuvillaisista esim. käytävämattoja myös), joten kannattaa kurkata koko mattovalikoima täältä, ja hyödyntää tuo -30% alekoodi.

Mitäs tykkäsitte lasten uudesta matosta?

Entä tuosta Visalia-villamatosta, johon rakastuin?Matto saatu Ellokselta

Sis. mainoslinkkejä