ASUVIIKKO: KESÄKAMPPEIDEN SOVITTELUA

Heippa täältä ruuhkavuosien keskeltä! Arki on meillä aika hektistä, mikä on varmaan tuttu juttu muillekin pienten lasten vanhemmille. Mä oon siirtynyt tekemään töitä kotoa käsin, kun odotin esikoista, ja tällä hetkellä teen töitä samalla kun hoidan pienempää lasta kotona. Tää on ollut mulle tosi kiva ratkaisu, mun mielestä on ollut ihan huippua, että mulla on ollut mahdollisuus olla lasten kanssa kotona, mutta samalla tehdä kuitenkin töitä.

Mutta vaikka arki olisi kuinka kivaa, voi se olla myös väsyttävää. Mun ongelma on se, että jaksan tehdä kivoja asioita vähän liiankin hyvin, enkä malta lopettaa, jos on mukavia hommia meneillään. Ja ihan superhauskoja työjuttuja oonkin viime aikoina (eli öinä) puuhastellut, aina aamuyön pikkutunneille saakka. Mutta kun tarpeeksi nipistää yöunistaan, eikä oikein päivisinkään ehdi levähtää, laittaa kroppa jossain vaiheessa pisteen hommalle, ja on ihan pakko ottaa aikalisä. Mä oon nyt pari iltaa nukkunut melkein kellonympäri lasten kanssa samaan aikaan, ja ottanut jopa päikkärit pienimmän kanssa, mitä en tee koskaan, haha! 

Niin että tästä syystä täälläkin on ollut pari päivää vähän hiljaista, oon koomaillut päivät ja nukkunut yöt, mutta nyt akut täynnä oli ihana tulla päivittämään blogiakin. Niin ja vastailen edellisten postausten kommentit ajantasalle ihan pian, kiitos niistä!

Ja koska tämän piti olla asuviikko, niin vilautetaan tähän väliin erästä Bobo Chosesin kesäistä asua, jota me soviteltiin tällä viikolla. 

Bobo on aika naftia kooltaan, ja otinkin pian 16kk lapselle koon 18-24kk, ja aika sopivathan nämä on jo nyt heti. Leggarit päätyykin heti käyttöön, mutta kesätoppi saa jäädä vielä odottamaan hellekelejä, toivotaan vaan, että se myös mahtuu silloin vielä päälle.

Mitä mieltä muuten olette, onko ihan hassua alkaa tammikuussa höpisemään kesävaatteista? Mun mielestä on kiva täyttää vaatekaappia kesäkamppeilla pikkuhiljaa, aina kun jotain kivaa osuu kohdalle, ettei sitten ensimmäisten helteiden yllättäessä joudu ryntäämään vaatekaupoille, kun kaapista ei löydy mitään kesäistä.

Jokos teillä on alettu hankkimaan kesävaatteita?