ASUVIIKKO: KIRJASTOREISSU

Bongasin aamukahvia juodessani päivän lehdestä pienen ilmoituksen, jossa kerrottiin, että meidän kylän kirjastossa pidetään aamupäivällä satutunti. Vilkaisu harmaaseen säähän sinetöi päätöksen skipata aamupäivän ulkoilut ja suunnata lasten kanssa kirjastoon.

Niillä superkovilla pakkasilla me nakattiin kauppareissuillekin toppahaalarit päälle, mutta nyt lauhoilla keleillä on taas ihanan helppoa pukea lapsillekin toppatakit. Näillä nollakeleillä ollaan vaan laitettu merinovillapitkikset housujen alle, ja muuten noilla Mini Rodinin ihanan lämpöisillä parkatakeilla tarkenee tosi hyvin, ihan ohuen trikoopaidankin kanssa. Nämä parkatakit taitaakin olla aika loppuunmyydyt, mutta molempaa löytyy haalarina ainakin Babyshopista vielä kivalla alella.

Pipot Gugguu // Takit Mini Rodini* // Farkut Name it // Kengät Crocs*

Niin, me ei oltukaan ikinä käyty semmoisessa kirjaston satutunnissa, enkä tietty hoksannut, että sinne täytyy mennä hyvissä ajoin, sillä satutunti pidettiin erillisessä huoneessa, minne ei tietenkään viitsinyt mennä kesken kaiken häiritsemään, ja paikan päältä löytyikin ohjeistus, että satutunnille tulisi saapua hyvissä ajoin. Niinpä me käytiin lainaamassa pino kirjoja ja lähdettiin Veikon toiveesta Heseen tortilloille. 

Kivaa saada vähän vaihtelua taas iltasatuihin, meillä nimittäin todellakin jämähdetään samoihin kirjoihin, ja TAAS eilen kaivettiin kaapista Tatun ja Patun ihmeellinen joulu, jota en vissiin ollut jemmannut tarpeeksi perälle kirjakaappiin, haha.

 Kivaa lauantai-iltaa!

*Saatu bloginäkyvyyteen