10 KUVAA LASTEN MAKUUHUONEESTA

Lasten yhteiseen makuuhuoneeseen on hiljattain kurkattu parissakin postauksessa. Tässä oltiin justiin kuskattu pienemmän pinnasänky huoneeseen ja tässä postauksessa nähtiin makuuhuoneen uusi matto. Lupailin kuitenkin vielä lisää kuvia makkarista, joten tässäpä niitä nyt olisi, kymmenen kuvaa lasten yhteisestä makuuhuoneesta.

Eiköhän me mennä tällä sisustuksella nyt hetken aikaa, mutta arvatkaapas ovatko huonekalut muualla kodissa saaneet pysyä paikoillaan…  Vähän aikaa sitten pyörittelin leikkihuoneessa kalusteet uuteen järjestykseen ja nyt vähän pohdiskelen, että siirtelisinkö niitä sittenkin vielä vähäsen. Uutta seinähyllykköäkin on tulossa, viimeistään sitä ennen täytyisi kalusteiden löytää paikkansa. 

Luulenpa, että syypää tähän sisustusvimmaan on tuo nurkan takaa kurkkiva kevät. Tämä nimittäin toistuu joka vuosi, haha!

Onko teihin iskenyt kevään kynnyksellä sisustuskuume?