OOTD: IHANAT LEGGARIT!

Olipas vaikeaa keksiä otsikkoa tälle postaukselle, kun mielessä pyöri vain vaihtoehtoja tyyliin, Äidillekin Moloa tai Äitin eka Molo. Tai mitä luulette, olisiko tähän postaukseen tullut enemmän klikkauksia, jos tuossa otsikon paikalla lukisi Äiti testaa Moloa. 


Tanskalaisen Molon SS16 lastenvaatemallistosta löytyi tosi paljon kivoja juttuja, mutta tällä kertaa ihastuin niihin tyttömäisiin kuoseihin. Pojillekin löytyi kyllä kivoja juttuja, ja katsotaan täytyykö isommalle pojalle vielä hommata kevääksi Molon softshelltakki. Mutta niistä tyttömäisistä kuoseista Black Floral kuosi näytti tosi kivalle, ja mietinkin, että löytyisiköhän siitä jotain itselleni! Ainakin näitä leggareita on 164cm kokoon asti, ja Jeriikasta sitä kokoa lopulta löysinkin. Meillä ei ole lapsillakaan näitä Molon leggareita ennen ollut, ja matsku on justiin sitä ihanaa paksua trikoota, mitä muutkin merkin trikoovaatteet. Kokokin oli tämmöiselle 162 senttiselle S-kokoa käyttävälle justiin hyvä, ehkä inasen reilu, joten menee varmaan vähän isommallekin.

Mun mielestä nää oli aikas kivat, vai mitä? Tuo yläosa on muuten se Vilan musta mekko, jota tässä postauksessa hehkutin, mutta joka ei siinä kunnolla näkynyt, joten tässä parempia kuvia siitäkin.

Mitä mieltä te olette lastenvaatehankinnoista omaan kaappiin?