AURINKOA VAATEKAAPISTA & REIMAN LOPPUALEVINKKI

Heippa ja mukavaa laskiaistiistaita! Meillä on satanut aamusta asti vettä, eikä lumesta ole oikein enää tietoakaan, joten mäenlaskut taitaa jäädä nyt tällä kertaa väliin. Sen sijaan me taidetaan laittaa laskiaispullat uuniin, tähän taattuun Karkkipurkki-tyyliin tietty, haha. 

Nyt kun tuolla ulkona on niin harmaata, kannattaa etsiä päivään piristystä vaikka vaatekaapista, sillä eihän näin aurinkoista kaveria katsellessa voi tulla, kuin hyvälle tuulelle!

 Yläosa Geggamoja // Leggarit Iglo & Indi

Sitten vielä pieni, mutta loistava alevinkki! Reimalla alkaa olla alet loppusuoralla, joten nyt kannattaa käydä tekemässä tosi hyviä löytöjä tasarahalla! Aika monesta mallista on enää hajakokoja jäljellä, mutta tuolla Reiman verkkokaupassa on tosi kätevä systeemi, sillä sieltä voi klikata etsimänsä koon, minkä jälkeen näkyviin tulee vain tuota kokoa olevat vaatteet. Alessa on muuten talven toppavaatteiden lisäksi myös välikauteen sopivaa kampetta, kuten kuorivaatteita ja windfleecejä, ja kesää ajatellen kannattaa kurkata myös UV-vaatevalikoima.

Reiman aleosaston löydät täältä.

Miltäs näyttää, pääseekö teillä tänään pulkkamäkeen?


Sis. mainoslinkin