NO SE TOINEN SALAISUUS, UUDET BLOGITUULET!

Muistatteko, kun ihan hetki sitten kerroin minkälaisia vaatekappaleita kaipaan kevättä varten, ja yksi näistä oli käytännöllinen ja leggareille tarpeeksi pitkä takki, joka päällä olisi mukava viipottaa kahden vauhdikkaan lapsen perässä? Tuota takkia ei tarvinnut kauaa etsiä, sillä se käveli vastaan ekasta paikasta mistä katsoin, House of Brandonilta, jossa muuten vielä sunnuntaihin saakka on kaikki tuotteet (paitsi Dr. Denim) -20% alessa koodilla: HBR2

Vai hei, haluaisitteko sittenkin kuulla sen salaisuuden heti alkuun, jos jutellaankin tuosta takista tämän postauksen loppupuolella..?

No halusitte tai ette, en nyt malta enää olla kertomatta, iik!

1.3 mun on aika sanoa heipat Bloggerille, ja pakata virtuaalinen muuttokuorma uuteen blogikotiin!

Maaliskuun alusta Karkkipurkki on osa Bellablogeja, ja voi vitsit miten mä oon tästä innoissani! 

Olen blogannut kolmisen vuotta, ja vaikka tuona aikana olenkin kuulunut niin Indiedaysin VIP yhteisöön, kuin viimeisimpänä Lumoblogeihin, olen kuitenkin vastannut kaikista blogiini liittyvistä jutuista itse, aina mediamyynnistä tekniikan kanssa takkuamiseen. Ja just nyt tuntuu kyllä ihan huipulle saada tähän hommaan vähän taustatukea, ja keskittyä itse siihen oleellisimpaan, bloggaamiseen.

Yhteydenotto Bellablogeista oli ihana ylläri, ja vaikka olenkin viihtynyt aivan loistavasti Lumoblogeissa (mun tulee niiin ikävä tuota porukkaa, sniif!), en voinut olla tarttumatta tähän tilaisuuteen. Tosi lämpöisen vastaanoton olen saanut Bellablogeilta, ja odottavaisin ja hyvällä tavalla jännittynein mielin odotan jo kovasti tuota muuttoa.

Karkkipurkkiin löytää jatkossakin tutulla osoitteella www.karkkipurkki.com, ja tuon lisäksi maaliskuusta alkaen blogi löytyy myös osoitteesta karkkipurkki.bellablogit.fi. Tutuista seurantakanavista ainakin Facebook ja Instagram toimivat jatkossakin, joten kantsii viimeistään nyt käydä klikkaamassa tykkää-painiketta Karkkipurkin Facebook-sivulla, niin pysytte varmasti mukana muutonkin jälkeen. Bloggerin kautta seuraavat joutuvat käydä lisäämässä lukulistalleen tuon uuden osoitteen http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi, sillä vanha osoite ei enää päivitä teille uusimpia postauksia muuton jälkeen. Tuon uuden osoitteen voitte käydä lisäämässä Bloggerin lukulistallenne jo vaikka heti, ja tosi selkeät ohjeet tuohon löytyy esim. täältä.

Muistuttelen näistä hommista vielä ennen muuttoa, ja varmasti muistuttelen koko muutostakin, hih!

Pipo Pieces // Takki Vero Moda // Leggarit Vimma // Kengät Nike Air Max

Nyt kun kutkuttavat uutiset on paljastettu, haluan vielä esitellä tuota asua, tai oikeastaan tuota uutta takkia. Mulla tosiaan on ollut hakusessa kevääksi tuommoinen tarpeeksi pitkä leggareiden kanssa pidettävä takki, ja House of Brandonilta löytyi justiin se mitä etsinkin! Klikkasin Vero Modan mustan takin* ostoskoriin, ja tuttuun tapaan paketti oli jo seuraavana päivänä noudettavissa postista. Tuolla on kyllä ihan supernopeat toimitukset, mikä on kaltaiselleni kaksivuotiaan kärsivällisyydellä varustetulle ihmiselle aikas mieluisa juttu. 

Mulla oli toiveissa, että takkia voisi pitää niin poikien kanssa leikkikentällä touhutessa, kuin ihan kaupunkimenoissakin, eli vähän sellainen yleistakki, ja takki kyllä vastasi odotuksia. Livenä tämä on mun mielestä vielä kivempi mitä tuotekuvissa, toivottavasti saatte vähän käsitystä näiden sovittelukuvien kautta.

House of Brandonilla vietetään synttäreitä tällä viikolla, ja koodilla: HBR2 saa kaikesta (paitsi Dr. Denimistä) -20% alennuksen. Koodi on voimassa sunnuntaihin 21.2.2016 asti, ja se käy niin uutuuksiin, kuin jo alennettuihin tuotteisiinkin. Vaatteiden lisäksi kannattaa kurkata kenkäpuolellekin, siellä nimittäin oli tosi suloisen värisiä Air Maxeja, joista omat lempparini oli ylläripylläri, mintut.

Arvasitteko mun salaisuuden?

Mitäs tykkäätte asusta?


*Takki saatu House of Brandonilta

Sis. mainoslinkkejä